• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    DANCHEZ: no chteli po me .wav s -6db peakem, s tim ze maj nekoho svyho kdo jim to mastruje, co sem koukal tak maj veci i na junu, ale ty novejsi relasy jsem tam nenasel zatim tak nevim jestli se na juno vykaslali nebo to tam jeste neni...

DEATHKA: ok, dik moc!:)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    MONKEYFIGHTER: technicka.. jak si jim to posilal? oni to jeste nejak masterovali? btw. mas to i jinde nez na bp?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: presne:) to bych si musel asi pripravit slusnou vatu:D jinak dik samozrejme.)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: nakoupim to v poradnym poctu a strham zebricky beatportu:)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    EKSRR: hele tak prej je mozny se tam nejak prihlasit jako artist kde mas pak o tehle vecech prehled...pozjistim dam vedet.)

btw kdyby si to teda nekdo koupil mohli by ste mi to poslat?:) rad bych slysel jak to zmastrovali a snima je domluva ze bych to z nich dostal tak za pul roku.)
    TULEN
    TULEN --- ---
    AKISAN: sem nejak ani nepostrehl ze tu mel hrat....vypada to na pekny mejdlo:]
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    YouTube - DropTheLime - Roxy club 11.12.2010 - Prague
    http://www.youtube.com/watch?v=UsN13C8AoDg&feature=mfu_in_order&list=UL
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TOMYK: dik, potesilo.)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    MONKEYFIGHTER: yep! libí víc než originál..
    EKSRR
    EKSRR --- ---
    MONKEYFIGHTER: jasny, a je to i reklama na tvuj skill))
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    EKSRR: prehled o downloadech nemam vubec..este mi neposlali ani kontrakt.)..ale i kdyby z toho melo bejt uplny prd hlavni je ze je to venku:)
    EKSRR
    EKSRR --- ---
    MONKEYFIGHTER: huste ty! mas nejakej prehled o downloadech, nebo to resi voni?
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    goodbye praga
    lakatos ss & friends on da way
    aneb kdo budete zitra v brne....
    [ SOUND HAZARD / partyparty / 17.12.2010 / CR - Jihomoravsky kraj - Favál music circus - BRNO ]

AKISAN
    AKISAN --- ---
    MONKEYFIGHTER: kuul! Bigs ups!
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    DEATHKA: diky moc za saport!:)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    dobre ty!kupuju:)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Jeden muj remiš holandsky houkacky venku na beatportu...(Greasy wheezy DYSKO rmx)
    https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/314082/maggot-ep#app=2f3&a486-index=0
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    DANCHEZ: tohle je dobrý, ale z tohodle:
    DANCHEZ: jsem si sednul na prdel.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EKSRR: jo to je ono, i primo todle video jsem nasel, ale jsou to jenom dve minuty LQ, rozhodne to ma bliz k brejkum nez k elektru
    EKSRR
    EKSRR --- ---
    DANCHEZ: ja jenom, ze na internetech sem nasel tohle

YouTube - 'Pressure' - Dilemn
    http://www.youtube.com/watch?v=BJYc1l5kxV4

jmenuje se to pressure a je to docela brejk, ale ty si zase rikal, ze to na youtube neni..
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EKSRR: no tak napul, beat je vicemene rovny ale ma to vic brejkovej feel, proto me to bavi:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam