• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    NANRLE
    NANRLE --- ---
    to bude asi taky tím,že o víkendu sou ty interpreti dražší třebe že)))nicméně v lucerně mi špatnej zvuk nepřijde to je asi věc názoru.každej by asi přivítal dipla a podobný akce o víkendu,ale to asi nikdo nezaplatí,když ta scéna u nás moc nejede bohužel.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    YouTube - Betatraxx - Drug Abuse (Dave Scorp Remix)
    http://www.youtube.com/watch?v=6USaDFrdHyU
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    YouTube - Porter Robinson - The Wildcat (Original Mix)
    http://www.youtube.com/watch?v=2yQOZO-0t8s
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    YouTube - Duck Sauce - Barbra Streisand (Darth & Vader Remix)
    http://www.youtube.com/watch?v=DRFm3bKWOC8
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    jako že je poloprazdnej sál v lbm uprostřed týdne se vůbec nedivim..:)
    TULEN
    TULEN --- ---
    DJCARAMBA: mas pravdu cumel jsem na brezen, ale porad to je v tejdnu:]
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    TULEN: Ne že bych Ti do toho chtěl kecat, ale ten Terry je ve čtvrtek;-)

U mě to spíš než dny ovlivňuje to, že jsem v LMB za poslední dobu na žádný akci nezažil aspoň trochu rozumnej zvuk a Hybrid byli vrchol:-(
    TULEN
    TULEN --- ---
    NANRLE: je to bohuzel streda takze u me bude hodne zaviset co me bude cekat druhej den....
    to samy tery hooligan v pondeli 7.4. = pondeli. oceni, bych vic patky a soboty aby si to clvoek uzil no
    NANRLE
    NANRLE --- ---
    no kdo z vás dojde?v lmb poslední dobou fresh jména a poloprázdnej sál bohužel
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    Nevím, jestli už tady neproběhlo, ale 4.5. Diplo (bohužel) v LMB

Program « Lucerna Music Bar
    http://lucerna.musicbar.cz/program/?id_akce=216
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    DJCARAMBA: No udelal toho dost, je ale prevda ze ted vic smeruje k electro soundu..coz se naopak me libi :) s Domem to bylo vic do psy a breaks..
    FORACE
    FORACE --- ---

větší leták
       Maelstrom, vlastním jménem Joan Mael Peneau, si v posledních letech vybudoval výjimečnou reputaci hned na několika hudebních scénách. Jeho sety i tvorba vždy kombinují několik hudebních žánrů a často i boří jejich hranice. Žánrově je ho možné zařadit mezi electro, house, techno, bassline, breakbeat a dubstep, ale občas jsou i tyto škatulky na Maela nedostačující.

V letech 2009 a 2010 podepsal smlouvu se známým  francouzským "underground" labelem Expressillon records, na kterém vydává mimo jiné jeho slavný u nás dobře známý kolega Crystal Distortion. Díky úspěchu jeho desek na tomto labelu, se Maelovi otevřela cesta k remixovaní mnoha známých projektů. Zmíním např. remixy pro Meat Katie a jeho světoznámý label LOT49, remixy breakbeatového krále Krafty Kutse nebo remixy pro Elite Force a Crystal Distortion. Se svými tracky pravidelně atakuje žebříčky prodejnosti nejen na americkém Beatportu a i v evropských obchodech.

Díky svému širokému katalogu a záběru, Mael obcestoval se svojí muzikou skoro celý svět, včetně většího turné po Austrálii. 

Mezi jeho oblibené a hrané producenty patří jména jako Laurent Garnier, Crookers, Djedjotronic, Lee Mortimer, Dj Zinc, Krafty Kuts, Aquasky, A.Skillz, Lady Waks, Elite Force, Napt nebo Plump DJs.

Díky dalšímu pokračovaní rozmanitého večírku Weird Highs ho můžete uslyšet opět v Praze, a to 15. dubna ve smíchovském klubu Gox.

Doprovodí ho se svým livesetem liberecký producent Dysko (experimental cabaret), set z převážně vlastní produkce předvede stálice scény Bazooka Joe (psychospores), a zahrají djs Dave (substance-d), Autist (analog zeros) a pořádající trojice Weird Djs aka Tuleň, mAd4Ce a Deka.

Druhá stage bude převážne věnována "303" muzice založené na legendárním syntetizátoru Roland TB-303 a nebude reprezentovat oproti hlavní stagi jen hudbu posledních pár let. S livesetem vystoupí Crome (wt23), Adam Vandal (dtc rec.) a dvojice Vklf-frhr (morphonik), prostřídáni djs Acw (kouzelnej kolotoč), Aala (g4ce) a Mad4ce (roots'n'future).

Můžete se těšit na posílený zvuk na 303 stage, UV show v podání několika známých žongléru, zajímavé projekce, psychedelickou atmosféru, UV dekorace a to hlavní - rozmanitou a zajímavou muziku.

Pro prvních 100 návštěvníků bude připraven mixtape z produkce Weird Djs.

Detailnější info již brzy na www.weirdhighs.cz.

[ Weird Highs with Maelstrom / partyparty / 15.4.2011 / CR - Praha - Klub gox, andel, praha ]

XAKROO
    XAKROO --- ---
    Mě se na FTL vždy líbila členitost skladby. A i kdyby nedělal žádné trhače parket, tak jeho tvorba vždy stojí za poslech a rozbor. .)
    Ze začátku jsem kupoval všechny jeho desky, teď rok od něj nic nemám,
    ale stejně na párty budu v první řadě. .)
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    DAVELXR: Upřímně, nevšiml jsem si, že by toho za ten poslední rok a čtvrt moc udělal a jediná "pořádná" věc byla We want to dance... Ale je to věc názoru;-)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    DJCARAMBA: tak to teda nesouhlasim! :)
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    DAVELXR: To by šlo...;-) I když po tom, co se Dom osamostatnil, je to takový "vyčichlý"...:-(
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    YES! .)
    TULEN
    TULEN --- ---
    DAVELXR: ja rad letacky:]

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam