• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    PABA
    PABA --- ---
    DAVELXR: Věřim tomu :) Nechám se překvapit.
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    PABA: kez by to tak bylo..ale nerekl bych..tady je to proste zasmradly :))
    PABA
    PABA --- ---
    YouTube - Boys Noize & Erol Alkan - Avalanche ( Religion remix )
    http://www.youtube.com/watch?v=OFke2xgxlZg&feature=player_embedded#at=66

například...
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    PABA: a co je to takove undergroundovejsi? ;)
    PABA
    PABA --- ---
    MONKEYFIGHTER: tak já sem myslel spíš to "undergroundovější" electro.. Ale takovej electro house slyšim na každý diskotéce. Ten už má po boomu před těma 4-ma rokama ano...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    PABA: no nevim, ja mel pocit ze u nas elektrohauz zaziva boom tak pred trema ctyrma rokama a furt kde nic tu nic...
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    PABA:
    No řekněme že styl už z plenek trochu vyrostl, ale má mladšího bratříčka.
    Ještě by to chtělo trochu oživit sestřičku Breakbeat co všechno ráda lámala, a idea štastné hudební rodinky jak vyšitá.
    A samozřejmě to chce časté návštěvy dědečka Funku a strýčka Basslinu, atd...
    PABA
    PABA --- ---
    Podle mě electro, dirty house aj. zažívaj v česku pořádnej boom a i když je zatim v plenkách, brzo bude mít neskutečnou popularitu. Po dobách ještěření na teknu nebo dnb akcích jsem přesedlal s velikou touhou na Electro. Ještě nemám zkušenosti s velkejma festivalama, nebo tak ale jakmile jsem slyšel o Soundfeeru, byl by hřích nejet :)
    MELUUU
    MELUUU --- ---
    YouTube - K12 - The Bridge VS Dirtyphonics
    http://www.youtube.com/watch?v=vZdImBpvcKk
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    JAFMAN: me by stacilo aby na to chodilo tech 300lidi a byl bych spokojenej..ale ani to este neprijde na cloveka jako Djedjotronic, Far Too Loud a podobne..a to je smutny :(
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    DAVELXR: vsechno ma dve strany... mozna budme radi, ze tyhle zanry jsou u nas stale v plenkach... jakej byl jungle/dnb, kdyz byl u nas v plenkach, cimz myslim roky 96-02 a kde je dneska jeho kouzlo tajemna a hutnych nalad ... vetsina producentu sype stokrat vohranej postup s jeste vic stiplavym vokalem nez byl predtim a teens se to libi, tak proc by to nedelali...
    Jak rikate, zajimavych producentu se dneska da dovezt mraky, problem je, ale v tom, ze pokud to neni zname jmeno, tak vetsina lidi si to info o "neznamem" ani nema zajem najit, tudiz na nej nezajde a samo prodel... je to skoda, snad se lidi casem naucej, hledat zajimave producenty, ptz zajem informovanych promoteru, vozit zajimave lidi, je dneska urcite velky . . . zajimave muziky je stale vice a vice- jen si k ni clovek musi umet najit cestu ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    se spis divim ze v tomhle auditku ani slovo od Diplovi..to vazne nikdo nebyl??
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LAYUP: njn jenze to promo stoji celkem dost penez :) a tady je imho electro, bassline, dubstep atd stale v plenkach..i kdyz se to zacina zlepsovat..tady hotl furt jede dramíček a tekeni..

snad se nam to casem podari zmenit! :)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LAYUP: jojo to bylo schvalne, jmeno Djedjotronic tady nikdo BOHUZEL nezna..nebo jen par lidi..
    MATTSKY
    MATTSKY --- ---
    DAVELXR: Na ten vzduch jsem se chtěl zeptat, to bylo fakt špatný. Každejch 10 min jsem musel vyběhnout ven. Ale hudebně za mě paráda! To že by to bylo "technoidní" mi vyhovovalo a atmosféra fakt supr!
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    DAVELXR: jo to mam presne rad tyhlle technoidni veci .. uz me omrzeli pisnicky na prani porad dokola .. prave sem si rikal, ze by mohl neco takovyho zahrat .. skoda, ze mi to nevyslo .. tak snad priste, az bude vyresena vzduchotechnika:-)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    TULEN: uz jsem to vsechno postahoval:) popravde nic moc. A vetsina jsou docela zabavny sety, ale pro me samy znamy veci.
    TULEN
    TULEN --- ---
    DEATHKA: myslim si ze ne....ale jestli to nejak prokouknes tak by me to taky zajimalo
    OMN
    OMN --- ---
    djedjotronic hral hrozny techno...na to jsem nesel...zklamani...ale kdokoliv hral pred nim (davexlr?) potesil me, ze hral augustina
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    BUTCHER: yoyo, imho dobry! prijel sem asi v 11, v pul 12 zacal hrat..nikde nikdo..prazdnej klub..a behem chvilky se nahrnulo celkem dost lidi..asi cuceli na hokej vsici:) sem hral asi 2 hodky, po delsi dobe neco jinyho, vice minimalu a techna, naky boyz noise atd abych pro nej pripravil pudu :) po me zacal hrat von, dobry veci, hodne technoidni..supr atmoska, opet zapalovani baru, neustalej handzup :) akorat zas bylo trosku vedro..zitra volam na vzduchotechnickou pohotovost, musi se s tim neco udelat..majitele uz to slibujou dva mesice..a kde nic tu nic..budem si to holt muset vyresit sami..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam