• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    MONKEYFIGHTER: souhlas... at si kazdej posloucha co chce, ne? ;)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: tohle cos napsal zni sice moc hezky, ale imho je potreba rozlisovat co ma smysl resit, jsou veci co se te dotykaji jako jak se k sobe chovame, jak si kurvime planetu na ktery spolu zijem a podobne a pak jsou veci ktery ti muzou bejt uplne u prdele jako treba to co kdo hraje posloucha nosi ma doma za nabytek a podobne...je samo normalni ze ma kazdej an tyhle veci nazor a ze se o nich bavime, ale prijde mi ze ted je proste hrozna moda hejtovat hipstery nebo vuibec necemu a nekomu nalepku hipster davat, pritom treba sportovni moda, nebo skejtovy, snb, surf a ostatni hadry jsou uplne ale uplne to samy a nikdo do nich nepicuje.]
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    LAYUP: Kritika ale musi obsahovat navrh na zlepseni a myslim, ze to neni mysleno az tak doslovne...
    TULEN
    TULEN --- ---
    LAYUP: tenhle clanek se mi libil uz kdyz vysel. hlavne hlaska: Designblok je prostě drahá, snobská IKEA. me fakt dostala:]
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    MONKEYFIGHTER:
    To máš jak s Rimmrem, jednotlivosti jsou ok, ale jakmile to dáš dohromady...
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    ja tohle picovani taky nechapu, at si kazdej dela co chce :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: sice OT, ale neda mi to proc se furt vsichni do tehle akci a hadru a ostatnich veci co se tam strilej navazej a picujou do hipsteru...chapu ze je kolem toho spousta pozeru jako je kolem vseho co zrovna v nejaky skupine lidi frci(viz uz nekolikrat skejtri bikeri a podobne,stejne tak kolem aktualni cool hudebni skatulky atd)

stejne tak si delali vsichni prdel ze skejtovy mody 10let zpet a ted v tom chodej vsichni...a me uz to nudi... a tak si radsi koupim tyrkisovou mikinu se svitive zelenjma picovinama, nebo cernou se stribrnejma picovinama protoze se mi to proste libi..sem kuli tomu desnej hipster?

radsi podporim kamicky co to sijou doma na koleni, nez mamuti zaludi kolos kterejch chrli x let hromady toho samyho a vim ze mam origos v kterym nikoho nepotkam...a z tech lidi co ty veci delaj atd co znam osobne se nikdo nebere moc vazne, delaj to uplne ze stejnyho duvodu z jakyho my si sudlame doma nejaky mixy nebo tracky, pro zabavu:]
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAYUP: to jede i u nas jo?:) omfg
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAYUP: imho ten klip je taky mysleny ironicky, tydle hadry prece nikdo nemuze brat vazne
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TULEN: dik cross me nenapad, lovil jsem v celejch internetech:)
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    1996
    YouTube - ‪DJ Flavours - Throw Your Hands‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=8UgD3RYH40E
    TULEN
    TULEN --- ---
    MONKEYFIGHTER: jinak teda asi 40 vterin hledani na strankach crossu:]

NANO - Úvod - Bandzone.cz
    http://bandzone.cz/nano
    TULEN
    TULEN --- ---
    MONKEYFIGHTER: to by mel vedet LAYUP myslim, my jsme byly prizvani na spodni stage
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TULEN: fesny plago...nakej link na nano?to jsu cesi? trosku blbe se to gugli.)
    TULEN
    TULEN --- ---
    LAYUP: je, proto by se jim nemala davat takova vaha.

radsi dame rec na imaxu kde se sejdem.

TULEN
    TULEN --- ---
    LAYUP: dik to vsak bylo mysleny ironicky a s nadsazkou. mozna i ty by jsi mel videt ut ironii a nadsazku za tim prispevkem.
    TULEN
    TULEN --- ---
    LAYUP: rika clovek co ma fresh prince v ikonce?:]
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAYUP: jako hudebne jo, ale klip je srandovni
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    __PEAT: nemam telku ani radio tak jsem to slysel poprvy a je to prdel:)
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    8mi minutový minisetík, pro zpestření pondělka. .)
    http://soundcloud.com/kraftykuts/krafty-kuts-8-minute-mini-mix
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    No mě děsí ten styl módy alá 80tá léta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam