• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    QIWAS
    QIWAS --- ---
    DAVELXR: No to těžko. Dva drinky holce nevydaj, i kdyby ten druhej byl taky pro holku:/ Minule jsem kupovala kamosce drink a musela jsem kvuli tomu platit plnou palku. Ale stavime se.)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    TULEN: to je imho jedno..je to proste tak ze vestina drinku je po slecny az pulku a imho je jedno kdo ho pije:)
    TULEN
    TULEN --- ---
    DAVELXR: to sme zkouseli a barman z toho nebyl moc nadsenej kdyz videl jak ten drink piju ja a ne ta slecna:]
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    Středa 13.7..přijďte na drink..ženský vám ho za půlku koupěj :))

ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    OMN:
    LAYUP: jooo taky sem si říkal, že ten housemeister novej zní moc dobře...thx za rady..:)

btw, kalkbrennera uslyšim ještě na sonne mond sterne...
    OMN
    OMN --- ---
    ROBOTON: housemeister
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ale je to víc deep no..coz sem uvital ale tady je to asi OT))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ROBOTON:
    ROBOTON: za 1) urcite na Kalkbrennera!! a za 2) to lp je az na dva tracky uplne bozi!! Jedu ho v praci a v aute uz pres mesic!
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    DAVELXR: já ho právě slyšel v roxy a to nový album zas tak libový neni..tak uvidíme...každopádně bych se stejně potřeboval naklonovat, v neděli hraje ve stejnej čas ellen alien, richie hawtin a calvin harris...:DD
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    ROBOTON: ja bych sel asi na Kalka..ale bude to ais tezkej minimal :)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    potřeboval bych se naklonovat, bo poradit od zkušenějších, jedu na melt a v jeden čas se mi setkávají Kalkbrenner, Miss kittin a Housemeister...co poradíte?
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    taky si rikam no .. jsem myslel, ze to tu je taky o vkladani hudebnich akci hudebnich zanru, ktery jsou v zahlavi .. takze si myslim, ze mimo soudek to neni .. nu coz .-)
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    BUTCHER:
    To tu nech, buch ví komu co přelítlo přes nos.
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    aha tady se hraje taky na minusy jo? :-)) .. tak pokud to nekdo nedokaze zkousnout, smaznu to
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    jestli nekoho mrzelo, ze nestihl fullvibes festival, tak takova komorni jednohubka v podani audiotrix family a mayapur djs
    [ FULL VIBES AFTER PARTY / partyparty / 9.7.2011 / CR - Stredocesky kraj - HOTEL KRATOCHVIL JINCE, Slavíkova 159 ]
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    dnes dj konix aka doublscotch!
    DoublScotch at Yes Papa Club in Pragues | Events on Myspace
    http://www.myspace.com/events/View/10869042/DoublScotch/Yes-papa-club
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GUMIDEK30: Kdyz pouzijes google tak najdes jejich Essential mix 2010 nebo set pro Mishka NY))
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    nemáte nějaký sety ke stažení od JACK BEATS ??? :)
    byl bych vděčnej díky y
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam