OMN: to neni ani to netvrdim, ale od zvuku se cela tahle debata rozvinula, proto to resim...jo a s tema disharmonickejma mistama souhlasim, ale prijde mi ze to prave uz vychytali(treba ten posledni relase je ok) u tech starsich veci jsem si rikal, ok maj zmaklej zvuk ale nemaj to zmakly hudebne...a takovy veci nejsem vubec schopnej poslouchat.
LAYUP: no a to ja si myslim ze je prave uplne to samy, jestli budes delat detroit nebo french elektro, tohle fakt neni jen o justice je to pulka veci co jsem tu za posledni rok pastoval a je mezi tim spousta veci ktery maj svuj xicht a zvuk(a pro me maj kurva dusi)...jenze tohle ty asi neumis nebo nechces videt prave proto ze ti to nic nerika.
me prijde uplne smesna predstava ze si cesnek sedl jednou za kompa a rek si tak ted oslovim davy,podivame se co funguje a pekne to okopirujem...ja proste za oddjob stejne tak jako za kapeslap vidim jen lidi co delaj muziku co je bavi a prirozene delaj tu kterou maji radi.
jinak nemam a nehraju od odd job jedinou vec protoze me taky nic osobne neoslovilo tak abych to hral a kdyz se na to podivam ve svetovym meritku tak nemaj tracky u kterejch by sis rek tak tohle jsou odd job, tohle ale u nas nema nikdo(samo se bavim zase +- o naplni tohohle auditka) tohle je pro me vlastnost co maj "svetovy" jmena