DAVELXR: prave kazdej to ma jinak .. ja beru tuhle music jako odlehceny zanr .. myslim, ze natura ceskych posluchacu neni takova, aby se nekde tlacili mezi davy x tisicu lidi jako na xmassacru a poslouchali elektro .. ale za to si myslim, ze je tu zakorenena uplne jinak .. obzvlaste mezi mladyma je porad cim dal tim vic dju, ktery tuhle muziku hraji .. ale u nas to spis funguje tak, ze musis pozvat dje ze zahranici, ale ty to prece nezachrani .-) .. mozna nam predaj inspiraci, ale x tisicovy davy lidi neprilakaji a je utopie si myslet, ze ano .. mozna je treba nejprve pochopit nas cesky narod a tim myslim cely, ne jen cechy, co ziji v pze :-) .. nejsme zase takovy hudebni konzumenti jako na zapade .. nekdo zase rekne, ze je tu malo hudebnich producentu, promoteru .. je tezky tvrdit, ze tu nejaka je, ale je tezky tvrdit, ze tu i zadna neni .. myslim, ze je v nas, v lidech, co tu muziku poslouchaji, treba i jen v aute na cestach a nebo na zahrade pri grilovacce .. ale jak rikam, ja nevim podle jakyho metru se dneska hudebni scena meri