• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    WWERA:
    Buď prosím té lásky a změň si ikonku, z toho blikání mě bere záchvat.
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    DJCARAMBA: no ja sem zvedav jestli je ten prostor opravdu tak na picu jak rikaj vsichni :)) du tam ve ctvrtek poprvy..a taky sem moc rad ze si tam zahraju :)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    WWERA: na párty dost zkurvenej..tak to je jasny, ze si rada, kdo by nebyl:))
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    WWERA: A je to akce sezóny proto, že je to fakt dobrý, nebo proto, že tam hraješ?:-) Byl bych s tím hodnocením opatrnej, už jenom kvůli prostoru, kde to je;-)

DEATHKA: Nepřijdou, je to jen FB;-)

Každopádně nevím, čeho se všichni bojíte, imho čtvrtek do jedný úplně v klidu (stejně koncert skončí ještě dřív) - by mě zajímal váš výraz, kdybych vyjmenoval veškerý svoje večerní/noční aktivity tenhle týden + každej den job od 9:-)
    WWERA
    WWERA --- ---
    DEATHKA: čtvrtek je zkurvenej? kdyby to bylo v pátek tak jich přijde jednou tolik! a je to jen do jedný, to neni tak strašný, já tam musím být už v sedum a další den jdu do práce..ale i tak jsem moc ráda, že tam hraju..
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    je to ve zkurvenej den a jestli prijdou vsichni, co sou prihlaseny na fb..tak to tam snad ani nechci:)
    WWERA
    WWERA --- ---
    doufám že vás všechny uvidím s rukama na hoře na parketě! tenhle čtvrtek bude akce téhle sézony,, účast povinná!
    http://www.facebook.com/event.php?eid=215351315153649
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: jj vim jak to mas.] nicmene to co sem prohlasil imho plati ve vsech ostatnich skatulich a podskatulich muzes si dosadit jakykoliv jiny jmena, kazdej producent ma svoje zvuky a postupy kterejma je charakteristickej, kdyz ne tak je neco spatne....imho je nejtezsi najit nejakou rovnovahu furt stejnym soundsetem a kazdej pes jina ves...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: ok uz mlcim, sem si myslel ze si trochu zachytracime zase.]]
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: no myslim ze vetsinach tech jmen co jsem tu vyjmenoval jsou zrovna ti ktery muzou za to jak ty samplepacky dneska znej...chapu na co narazis ale zrovna u tehle jmen si vedle(minimalne za FTL, feedmeho a dangera dam ruku do ohne za to ze jsou to dobry sounddesigneri)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    DAVELXR: me prave prijde ze timhle trackem to zas posunul kousek jinam, sem cekal prave uz feedme klasiku a tohle me dost rozsekalo hlavne od prvniho dropu dal...druha pulka uz je takova klasika zas....jinak podobny zvuky pouziva, ale tak to je stejny jako far too loud, fuck off, drivepilot, justice, danger...noo to bych oh vyjmenovat asi vsechno co ma nejakej svuj ksicht:]
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    MONKEYFIGHTER: pekny ale ma to vsechno strasne podobny, pouziva uplne stejny zvuky..trosku skoda..
    TULEN
    TULEN --- ---
    dneska MELOFOBIA DJS v klubovne. Grima, Xakroo, Kosmen a ja. dorazte na pivaka jestli jste zustali v praze.
    TULEN
    TULEN --- ---
    sice to nezapada uplne do tematu, ale zase moc daleko to taky neni:]

na freeze festu na zonglerske stagy budete moci slyste treba live set perverse factory a nejen to!:]

[ Žonglérská stage na Freeze festu 16. - 18.9.2011 / partyparty / 16.9.2011 / CR - Stredocesky kraj - vojenský prostor milovice ]

DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    EKSRR: dobra vecicka :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OSIP: dik
    OSIP
    OSIP --- ---
    DANCHEZ: Buckeye Red - Battery Pull
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EKSRR: me by zajimalo co je to co hraje na zacatku kdyz mluvi ten typek