• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    DJCARAMBA: a tady se nekdo rozciluje? .) ja se jen pousmal, kolik tam tech smajliku mam priste dat?

LAYUP: OMG co to meles? jakej bussines?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAYUP: zkus si nekdy usporadat party kde jde hlavne o hudbu a ne o byznys, prijde ti 7 platicich (samozrejme vsichni tvoji kamosi jdou zdarma), zahucis par tisic (pri nejlepsim), a prijdes o veskery iluze a chut poradat dalsi
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    DAVELXR: Klid Dejve, praskne Ti cévka, bude to muset odehrát někdo jinej a Layup proti Tobě nebude mít už nic:-)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    jinac klasika tady, nektery prispevky fakt usmevny..zacina to tady obcas bejt jak v halomrdech :))
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LAYUP: co mas proti me? .)) pod na fajt!
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    DJCARAMBA:
    Sem na živo ještě neslyšel, tak se těším.
    Do Yesu mě to moc nelaka kvuli lidem.
    Ale uvidíme, znáš to.
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    XAKROO: Otázka je, jak se Justin "vyspí" - když ho měl Bica loni v Crossu, extrémně mě to nenadchlo... I když to možná bylo i tím "supportem" - Bica dobrý, ale mimo žánr a k Mini da Minx se radši nevyjadřuju... Aspoň ten Joska byl feer...

Každopádně asi budu zase "cestovatel" - ještě Liberator v Yesu... Ale tam se stejně "nevejdu":-)
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    Se teda víc osobně těším na Soul of man v pátek.
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    WWERA: I programovat se dá, jen si to člověk musí správně "rozvrhnout"...;-)

WWERA: Tak samo je to gut, ale hitem to nenazval;-)

DEATHKA: Hele, když člověk ví, kam si stoupnout, tak se to dá (nejen) "zvukově" užít. Každopádně třeba Hybrid to u mě totálně zabilo, přestože měli vlastního zvukaře...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    WWERA: jo zveda se mi z toho kufr:)
    (a z bloody beetroots taky, sry jestli to nekoho urazi:)
    WWERA
    WWERA --- ---
    DANCHEZ: nemáš rád červenou řepu jo? .)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAYUP: ajo, tidle, tak to ja moc nemusim
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    WWERA
    WWERA --- ---
    DEATHKA: no já určitě ne:) dělam s vip klientelou a musim pro ně dělat cenový kalkulace na drahej designovej nábytek a navrhovat jim interiéry, kde mi to opravdu myslet musí...ale samo neprogramuju nebo tak..to bych asi nedávala..
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAYUP: korenova zelenina?:)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    vo co jde? ja na FB ze zasady nelezu
    WWERA
    WWERA --- ---
    LAYUP: taky jsem chtěla na ně do Berlína :) do tý doby než jsem se dozvěděla že tam budu hrát. Ale určo máš pravdu před 2ma lety bych byla v totálním blahu teď je to zvědavost...:)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    WWERA: já většinou nechlastám nic, takže s tím fakt problém nemám, ale můj mozek bohužel nepřemejšlí, když nespí a v práci se bez toho bohužel neobejdu...jako chápu, že někdo má práci takovou, že se tam zašije a nic neřeší nebo jednoduše vypne
    WWERA
    WWERA --- ---
    DEATHKA: když se nevožereš tak jít spát ve 2 neni takovej problém ne? já normálně v tejndnu hrávam třeba do 4 a pak du do praáce třeba na desátou v poho..
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    a vsichni ruce nahoru!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam