• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    vo co jde? ja na FB ze zasady nelezu
    WWERA
    WWERA --- ---
    LAYUP: taky jsem chtěla na ně do Berlína :) do tý doby než jsem se dozvěděla že tam budu hrát. Ale určo máš pravdu před 2ma lety bych byla v totálním blahu teď je to zvědavost...:)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    WWERA: já většinou nechlastám nic, takže s tím fakt problém nemám, ale můj mozek bohužel nepřemejšlí, když nespí a v práci se bez toho bohužel neobejdu...jako chápu, že někdo má práci takovou, že se tam zašije a nic neřeší nebo jednoduše vypne
    WWERA
    WWERA --- ---
    DEATHKA: když se nevožereš tak jít spát ve 2 neni takovej problém ne? já normálně v tejndnu hrávam třeba do 4 a pak du do praáce třeba na desátou v poho..
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    a vsichni ruce nahoru!
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    DJCARAMBA: já to prostě nedávám v práci, když se nevyspím..:( ale souhlas s tím, že prostor je to napíču a zvuk tam hraje dost chabě(i kdyz posledne nekdo rikal, ze uz se to da, krom toho, ze ti vejsky trhaj usi)
    WWERA
    WWERA --- ---
    XAKROO: z lásky k tobě? :D
    WWERA
    WWERA --- ---
    DJCARAMBA: bloody beetroots v praze? to neni hit sezóny? :) ja myslim že pro milovníky téhle music určitě jo! to že tam hraju já je nepodstatný..
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    WWERA:
    Buď prosím té lásky a změň si ikonku, z toho blikání mě bere záchvat.
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    DJCARAMBA: no ja sem zvedav jestli je ten prostor opravdu tak na picu jak rikaj vsichni :)) du tam ve ctvrtek poprvy..a taky sem moc rad ze si tam zahraju :)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    WWERA: na párty dost zkurvenej..tak to je jasny, ze si rada, kdo by nebyl:))
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    WWERA: A je to akce sezóny proto, že je to fakt dobrý, nebo proto, že tam hraješ?:-) Byl bych s tím hodnocením opatrnej, už jenom kvůli prostoru, kde to je;-)

DEATHKA: Nepřijdou, je to jen FB;-)

Každopádně nevím, čeho se všichni bojíte, imho čtvrtek do jedný úplně v klidu (stejně koncert skončí ještě dřív) - by mě zajímal váš výraz, kdybych vyjmenoval veškerý svoje večerní/noční aktivity tenhle týden + každej den job od 9:-)
    WWERA
    WWERA --- ---
    DEATHKA: čtvrtek je zkurvenej? kdyby to bylo v pátek tak jich přijde jednou tolik! a je to jen do jedný, to neni tak strašný, já tam musím být už v sedum a další den jdu do práce..ale i tak jsem moc ráda, že tam hraju..
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    je to ve zkurvenej den a jestli prijdou vsichni, co sou prihlaseny na fb..tak to tam snad ani nechci:)
    WWERA
    WWERA --- ---
    doufám že vás všechny uvidím s rukama na hoře na parketě! tenhle čtvrtek bude akce téhle sézony,, účast povinná!
    http://www.facebook.com/event.php?eid=215351315153649
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: jj vim jak to mas.] nicmene to co sem prohlasil imho plati ve vsech ostatnich skatulich a podskatulich muzes si dosadit jakykoliv jiny jmena, kazdej producent ma svoje zvuky a postupy kterejma je charakteristickej, kdyz ne tak je neco spatne....imho je nejtezsi najit nejakou rovnovahu furt stejnym soundsetem a kazdej pes jina ves...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: ok uz mlcim, sem si myslel ze si trochu zachytracime zase.]]
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: no myslim ze vetsinach tech jmen co jsem tu vyjmenoval jsou zrovna ti ktery muzou za to jak ty samplepacky dneska znej...chapu na co narazis ale zrovna u tehle jmen si vedle(minimalne za FTL, feedmeho a dangera dam ruku do ohne za to ze jsou to dobry sounddesigneri)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    DAVELXR: me prave prijde ze timhle trackem to zas posunul kousek jinam, sem cekal prave uz feedme klasiku a tohle me dost rozsekalo hlavne od prvniho dropu dal...druha pulka uz je takova klasika zas....jinak podobny zvuky pouziva, ale tak to je stejny jako far too loud, fuck off, drivepilot, justice, danger...noo to bych oh vyjmenovat asi vsechno co ma nejakej svuj ksicht:]
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    MONKEYFIGHTER: pekny ale ma to vsechno strasne podobny, pouziva uplne stejny zvuky..trosku skoda..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam