• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    WWERA: 14. Cross, 24. Cross, atd. Ale nejsem si jistej, že budeš "uspokojená" - jedu už téměř výhradně brejky a rozhodně se nepovažuju za nějakýho super DJe. Ale to s tím imho nikterak nesouvisí...

WWERA: Nepochopila - nebylo myšleno žánrově - v tom byli BB "ultimátní"... Měl jsem namysli např. Ruska, Parov Stelar a určitě bych našel spoustu dalších...
    WWERA
    WWERA --- ---
    DJCARAMBA: kde v nelbližší době hraješ, přijdu si tě poslechnout
    WWERA
    WWERA --- ---
    DJCARAMBA: názor kterej nekritizuje je výkřik do tmy?
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    WWERA: Špatně zvolený slovo - myslel jsem to tak, že to má nějakou vypovídající hodnotu, než výkřiky typu "Bylo to super", akce roku apod. Ale to je jedno...

WWERA: Jó, tuhle reakci jsem čekal... Myslím si, že toho mám odchozeno celkem dost, abych dokázal i podle videa poznat, jestli to bylo něco "nad", nebo "jen standardní" vyhypovaná show, kde 90% lidí nevědělo proč a u těch zbylých 10% (kam řadím i Tebe a Dejva) to nadšení trochu chápu... Kde pomlouvám?;-)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    LAYUP: WWERA: dont get it
    WWERA
    WWERA --- ---
    LAYUP: třeba pozvou, sety máš dobrý
    WWERA
    WWERA --- ---
    jsem zvědavá až vás třeba někdy pozvou si zahrát jestli to odmítnete...
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    tohle uz je fakt lol. clovek rekne nazor a pomlouvá?
    a pristup musis mit vzdycky jenom pozitivni.

tyvole, s timhle dete fakt doprdele..

jinak plnou lucernu teenageru s ukrutne nahovno zvukem mohl cekat snad kazdej uz na zacatku.
    WWERA
    WWERA --- ---
    LAYUP: když si tak chytrej otevři si club a začni dělat akce, pozvy všechny co jsou in, nadávej na lidi (hipstery) který bohužel (nebo bohudík v českých podmínkách tuhle hudbu poslouchaj),,, prootože jinak všichni chodí na furt ty stejný sračky jako kosheeny, chemical brothery a další který frčí snad jenom už nás..a pak tady pomlouvej všechny co se o něco snaží..
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    DANCHEZ: asi tak..
    WWERA
    WWERA --- ---
    DAVELXR: jo! přesně tak
    WWERA
    WWERA --- ---
    DJCARAMBA: tak seď doma na prdeli a nepomlouvej, když už začátku máš negativní přístup to stejný platí na LAYUP
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    haha, zlata DNB scena, dela do toho padesat lidi a hadaji se mezi sebou do krve
    WWERA
    WWERA --- ---
    DJCARAMBA: jak můžeš vědět co je směrodatný...když si tam nebyl??
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    LOL

nechte toho, ne? :)) navic my prostacci vubec nechapeme o co jde... :/
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LAYUP: OMG nemam slov..nechci bejt sprostej..
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    CEEFA: no je fakt ze dole bych to nedal..ale ja se furt bavim o nocertu jako takovym, a vy furt resite picoviny okolo, hlavne tady pan mistr LAYUP:)) ten koncert byl proste skvelej a tecka :)
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    DAVELXR: jo verim ze z balkonu to bylo asi lepsi, ale ver ze dole to byl desnej zverinec... a co me sralo snad jeste vic, ze mi furt nekdo cpal pred ksicht naky zkurveny ifouny a podobny bazmeky, aby si to natocil...
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    meli ste bejt na balkone, odtamtad to bylo super :)
    koncert byl uplne skvelej, nikdy sem nic podobnyho nezazil, strasnej narez!
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    DJCARAMBA: kdyby jenom skakali, tak by to bylo jeste v pohode, ale kdyz na tebe co 2 minuty pada jedno vymocneny dite za druhym, tak uz to trochu zacne vadit .)

ale jinak proti show samotny ani prd, zvlast ta predelavka refused premrda, jenom holt kdyby to bylo jinde s jinym osazenstvem, uzil bycg si to mnohem vic
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    LAYUP: Přesně, směrodatnej "report" je od Atarky - kdyby někdo nesledoval, tak ještě přihodím svůj pohled na věc...

Já jsem nakonec z podobných důvodů jako Atarka a hlavně kvůli nulový energii nevyrazil, ale co tak koukám na ty videa (nezapomeňte mi odepsat, že z videa nemůžu nic soudit), nechápu ten hype kolem... Je jasný, že "živý" hudebníci jsou něco navíc, ale takovejch projektů je dneska spousta žeo. Navíc bych si to asi ani neužil, kdyby kolem mě skákalo 1000 upocenejch hipsterů s jednou rukou nahoře a v druhý telefon, aby to mohli hned večer hodit na FB... Asi mám pokroucený představy o super atmošce...

Si začínám připadat jako N_I, přestože to tak rozhodně nemyslím... Asi se za chvíly smažu:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam