• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    OMN: chaba vymluva, to ze to obcas ujede se stane asi skoro kazdymu ale pokud je to set kterej si muzes vymazlit doma tak nechapu ze to nenahrajes znova, kor kdyz ti to ujede na zacatku setu...

je to uplne stejny jako kdyz zpevak zpiva falesne, na zivo se to taky vetsine nekdy stane ale na album se to proste toci tak dlouho dokud to neni ciste(nebo to vyresi autotune ale to uz je jina pohadka.])
    EKSRR
    EKSRR --- ---
    OMN: protoze 99 procent mixu, kterejma se nekdo prezentuje se nekope. takhle uz si o tobe myslim, ze live to bude jeste horsi.)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    OMN: jj to priznavam :)
    OMN
    OMN --- ---
    jste rozmazleny
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    OMN: jasny stane se to kazdymu, ale kdyz to proste clovek slysi dvakrat za sebou na zacatku mixu tak ho to trosku odradi..a jak sem rikal, dal uz sem to pak neposlouchal:)
    OMN
    OMN --- ---
    jezis...co jsou brambory? se to tam trochu tluce no, ale jen chvilku probuh, kdyz jsem te slysel hrat na akci tak se ti to taky parkrat stalo...me se to tady stane dvakrat a hned je to hroznej fail...vetsine lidi to nevadi prece...jako nejsem na to uplne hrdej, ale proste mi to moc nevadi...a navic se muzu vymluvit na 10 let stare gramce :) zvazuju nejakou opravu, protozety pitche proste nedelaji co maji
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    OMN: nevim ja uz to pak dal neposlouchal ale treba brambory v desaty minute jsou fakt sileny a jen kuli nim bych ja osobne takovejhle mix ven nepustil:)) teda pokud to neni live z naky akce, to se stat muze..
    OMN
    OMN --- ---
    DAVELXR: jaky kopani brambor?? se mi to sekne na zacatku trochu a pak uz je to dobry co delas
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    OMN: no prosim kopani brambor skoro v kazdym mixu:)) teda sem teprv na zacatku ale jak tohle muzete vypustit ven pane? :))
    OMN
    OMN --- ---
    no prosim, nahral jsem set

Z4IK
    Z4IK --- ---
    DANCHEZ: tak treba basa je u noisie skoro porad stejna ted nemyslim notovej zapis ale jeji zabarveni
    EKSRR
    EKSRR --- ---
    Nirvana - All Apologies (Sound Remedy Remix) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IQygUD54_ng
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    LAYUP: ;oP
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Z4IK: tak prave u noisie jsem nikdy nemel pocit ze pouzivaj 9 samplu porad dokola a pritom ten zvuk je vzdy rozeznatelny
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    AKISAN: tooo late:]
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    AKISAN: cuká mi z toho pacinka :oD
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MONKEYFIGHTER: ted to sem jdu dát))) je to banger!
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    MONKEYFIGHTER: jak ho moc nemusim tak todle je pecka
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    DANCHEZ: si zase nemyslim . jsem radsi kdyz poznam interpeta bez toho abych vedel ze je to track od nej . viz treba noisia
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    MONKEYFIGHTER: skrillex uz by se moh zase zavrit na par mesicu do studia a vyrobit si novy samplebank:)
    jinak dobra houska
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam