• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUATOMiracles | věnováno ženské kráse
    rozbalit záhlaví
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    JAMINA: Myslel jsem tím alternativní realitu, v níž bych se nastěhoval do takové „prázdné místnosti“. V této verzi reality již mám vše, co potřebuji :))
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    ATOMINATOR: takovejdle mirákl ti asi zařídit nedokážu ;)) Uvaž, jak moc tu slečnu potřebuješ :D
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    JAMINA: Ta místnost vypadá dost prázdně, ale vlastně je tam vše, co bych potřeboval :))
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    Jamina rules!!! :)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    .
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    ..
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    AIM_FREEMAN: nj, ale 10 let už nehulím takřka vubec, takže už si i některý filmy pamatuju a neusínám u nich ;))
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    JAMINA: to mláádí, viď..:)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    no ale abych nebyla OT, tak fajnovej film s Winonou je i Great Balls of Fire!, kde hrála třináctiletou manželku Jerryho Lee Lewise ))

JAMINA
    JAMINA --- ---
    KULHY: ajaj, tak to jsem vlastně lhala, protože ten film jsem viděla ale nepamatuji si z něj skoro nic, natož to že tam hrála právě Winona :)) No, z poloviny filmů co jsem viděla během střední si toho moc nepamatuju, přecijen jsme v Opavě dycky před filmovým klubem jaxitaxi před kinem koštovali vždy nějaké zelené kouřové sklizně, omg... A taky už je to přecijen hodně dávno :)))
    Z tohodle filmu si pamatuju jen pár pocitů, synchronicity a že to nejspíš inspirovalo film Knoflíkáři. No musím to znovu shlédnout, Jarmusch málokdy zklame :)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    KULHY: a jak se jmenuje? Neviděla jsem;)
    KULHY
    KULHY --- ---
    JAMINA: skvělej film tohle :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---

tak taky mamču jednu;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam