Ahojte, prosim o radu, ktorym smerom sa vybrat dalej. Predosielam, ze nie som ziadny .NETar.
Mam kod, ktory ma implementovat konektor na Thomson Reuters, aby sa dali tahat data. V tutoriale sa odkazuju na par DLLiek, ktore sa maju pridat do projektu, su to asi COM objekty. Aplikacia sa spusti a pri pokuse o zavolanie COMu spadne na chybu a miesto pozadovaneho interface je objekt pretypovany System.__ComObject.
Unable to cast COM object of type 'System.__ComObject' to interface type 'TenReutersInterface'. This operation failed because the QueryInterface call on the COM component for the interface with IID '{XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX}' failed due to the following error: No such interface supported (Exception from HRESULT: 0x80004002 (E_NOINTERFACE)).
Po hodine googlenia som sa dopracoval k nazoru, ze je to genericka chyba, ktora suvisi s loadovanim/registraciou DLLky do .NET runtime/prostredia/whatever.
Co som zatial skusil
- anotovat main(String[] args) metodu anotaciou [STAThread] - aplikacia sa zasekne na pokuse o volanie metody z DLLky
- pomocou RegAsm.exe registrovat assembly do .NETu, skusil som to jak vo Framework, tak pre Framework64 - bez vysledku
- skusil som ine interfaces z tej DLLky, vysledok je rovnaky.
Mate nejake tipy, co s tym dalej? Dokumentacia mlci, resp. tam nic nie je.