• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    SM3: hysterka je hlavne JXD, kterej kdyz prisel na staromak a videl tam piraty, tak hned zacal urazet vsechny okolo (legalizace.cz apod) jak si na tom hrejou politivcicku (politickou polivcicku) a ze vlastne jim vubec nejde o nemocne a naopak jim kazi reputaci a bla bla bla... v jedne veci ma ovsem pravdu: fakt nejde o konopi vyhradne pro nemocne, jde o skonceni naprosto tupe hry na schovku a postaveni travy na uroven koprivy (tedy rostlina jako kazda jina).
    osobne fakt nevidim problem prodavat "od seminka po zarivky" - vzdyt pak by bylo nutne zavrit kdejaky obchodni dum (pardon za socikovske vyrazivo), vzdyt tam se preci take dalo koupit vse "od sroubku po lokomotivu" - nepochybne by se ze zdejsiho sortimentu dalo postavit zarizeni pro hromadne vyvrazdovani, tedy jasna zaminka pro zavreni. Ostatne vetsina vrazednych vybusnin take pochazi z ingredienci zakoupenych v jedine drogerii... tedy tu hysterii bych ponechal druhe strane (NPC) a JXD, my rybicky s tim nemame nic spolecnyho...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: podarilo se mi zjistit, ze to poradaji pirati. Zalozil jsem k tomu tez udalost:
    [ Demonstrace za svobodu pěstování / ostatniother / 6.12.2013 / CR - Praha - Praha, Václavské náměstí ]
    MIK23
    MIK23 --- ---
    SM3: ale prosimte. zatahly i obchody ktere se timto davno ridili, napriklad pan Klecka.
    takze to ze to Michal znova zkousi rozhodne neznamena ze bude klid...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    6.12. 14:20 Vaclavske namesti - demonstrace za svobodu pestovani
    SM3
    SM3 --- ---
    To bylo histerie a ono bude nejspíš opět klid, jen ty věci rozdělit...
    Víme první: Nejstarší český growshop opět otevírá! | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/53041/vime-prvni-nejstarsi-cesky-growshop-opet-otevira.html
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    UF0UN: Tak to je smutne cteni. Nicmene dotkli se tam koureni liquidu v e-cigaretach. Mate nekdo zkusenosti s pripravou liquidu na bazi propylenglykolu nebo glicerinu? Jasne, pegasovy kapky by ve svy podstate mely jit timto zpusobem kourit. Zajima me prakticka zkusenost, jestli se neucpava knot/mash, jestli to vyrabite nejak jinak atd. dik
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    DUHOS: ja mam dojem ze jsme na cannafestu rozdavali i nejaky automatiky mimo te svycarske sativy...
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    TLOUDEV: Radsi bych podporil jiny dodavatele, nemam rad nasilim budovany monopol.. :) A rad bych, aby pestitelka sklizela sama.. :)

A fakt bych chtel samonakvejtacky, coz mi legalizace bohuzel neposle.. :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    DUHOS: [ TLOUDEV @ Marihuana jako lék - léčivé konopí ] (sorry, nedalo mi to, v tehle dobe...)
    jinak legalizace.cz akce seminka seniorum
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Zdravim, nevite prosim nekdo o nejakym ceskym growshopu, kde by se dali objednat seminka? Idealne autoflowering?
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    Konopí a zdání demokracie v ČR. Blog - Zdeněk Majzlík (blog.iDNES.cz)
    http://majzlik.blog.idnes.cz/c/381889/Konopi-a-zdani-demokracie-v-CR.html
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    PRDELOID:
    Letos sem měl na zahradě Z7 od CBD Crew a stihla dozrát v klidu, ale palice nic moc. Zatim sem jí nekouřil, ale předtim jsem ji ochutnal z podlampy a bylo to fajn, taková lehčí tráva. Neni to úplně pro notorický kuřáky skéra, pro ně je to slabý, možná tak na Wakebake by to zcenili....
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    jinak pratele, nikdy jsem nic takovyho s vysokym obsahem CBD neochutnal, i kdyz vim, ze prave tohle chci pestovat. Prijde mi vsak, ze vetsina tech strainu je docela na dlouho a venku nedozraje nic. Chci se zeptat, jestli jste nekdo nahodou neco podobnyho letos nevypestil a jak to na vas pusobi?

MIK23
    MIK23 --- ---
    MIK23: tak už je to jinak. Mr.nice už to nenabízí na webu ale udělali ještě s jednou bankou projekt cbdcrew.org kde toho nabízejí fakt hodně
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    DZUSI: Vůbec nic mi to neříká, co to je?
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    PRDELOID:
    UF0UN:
    Genetics: Triple X crossed with Sour Diesel
    Flowering indoor: 9-10 weeks, yield 800-900 gr / sqm Flowering outdoor: end of November
    Price: 10 cannabis seeds for $249.00

cas cca 2:30

Dr Sanjay Gupta - Marijuana and Charlotte's Web - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=CiShwotFJR8&hd=1
    MIK23
    MIK23 --- ---
    PRDELOID: cbd od mr.nice. Pokud by jsi to selektoval, dej mi plz vědět
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    UF0UN: aha, koukám, že zmiňují ten Charlotte's Web model
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    PRDELOID: jj, tohle je model od Izraelců a Američani mají podobný pro nemocná děcka. Ale je jasný, že to je obchodní tajemství a jen tak to nedají z ruky.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Události: 25. 11. 2013 — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/213411000101125/
    checkuj 21:05 velmi zajimave. Zminuji tam model s 14%! CBD a 1% THC. Tohle se asi nepujde dat sehnat (mona nekde v Izraeli)

Kazdopadne vedel byste nekdo o zarucenym strainu s obrovskym obsahem CBD?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam