• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPIKstepikovo zaznamy z cest, recyklacky ve mestech, homeless live, travelling, squatting a vubec
    DEREK_CUSTER
    DEREK_CUSTER --- ---
    sakra! :) kdybyste nekdo jeli z cr na ADM "ligtening festival" tak dejte vedet do posty! dik.
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    super!!
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    ta krysa a ptak uchvatny ....
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    and some photos from village http://damoclash.nl/foto/
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    Tak zabydlovani zasquattovaneho domu pokracuje nadherne, napichli jsme vodu; elektriku; mame funkcni zachody:::: Je to krasnej dum, bejvqlej kulturqk;;; v centru vesnice; velka barova mistnost, a velka stage;;; kapacita tak 250-300 lidi bqckstage; guestrooms::: fotky udelqm poydejc::::
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    mno, zacpa na ceste tam byla neskutecna, jeste nam dosel diesel, tak jsme museli jit na benzinku, a to nas stihla fakt sprcha jak hovado... Nicmene dum jsme castecne vycistili, zprovoznil jsem casti elektroinstalace, a povidali jsme si skrz nasi mluvci s policajtama..... Takze fajn, kazdej vecer u ohne s mistnima, a tak.... nashromazdili jsme nejakej material jako drezy, lednice apod na vybaveni baru a kuchyne... Ve vesnici vedle je dobrej supros na recyklacky, nicmene v domech je spousta jidla taky.....
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    Tak povídej jak to dopadlo v tý Belgii? Moc mě zajímá průběh celé akce :)
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    funguje nam webowka: http://fiascofest.org/
    SHM8
    SHM8 --- ---
    KH_B: krásnej leták... hned bych jel :)
    KH_B
    KH_B --- ---
    ciao bracho,
    kdybys byl v patek v amstru, tak tip pro tebe:
    http://i39.servimg.com/u/f39/12/19/48/31/35330_10.jpg
    kamosi z cest, hodne dopohody vykyselena particka, jeden z mala evproskejch tech soundu, kery maj este nakej smysl :)
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    STEPIK: nu, tak dám vědět na konci srpna... beru tě za slovo ;-)
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    AMAEBA: prijed za mnou...
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    STEPIK: to vim :-( sypu si popel na hlavu, ze jsem v te franine nepokracovala.. umim jen par zakladnich vet :-(

jiny tip? casu mam dost..
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    francie.... hmmm... nicmoc scena, co jsem slysel, amstr si myslim, ze je vic multikulturni.... Francie... plynna francouzstina je vyhodou, francouzi nemluvjej anlicky uz z principu.....
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    hele Stepe - a Francii obsadit neplanujete? mam takove utekarske myslenky.. ale libi se mi spis jih :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    K názvu fóra, je to gypsy life a ne ty gramatický errory co tam máš. :)

A co auta, jak je na tom dodávka a ten G-Wagen cos měl? :)
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    tak to muzete rovnou udelat benefit na tudle akci datumy se presne krijou

STEPIK
    STEPIK --- ---
    Tak jsme se opet vypravili do Doelu: A vysledek? Zacali jsme davat do kupy festivalek Fiasko fest, DIY Doel It Yourself. Bude 6.7.8. srpna v mistnim zasquattovanym drive asi kulturnim centru. Moc hezkej barak, potrebuje ale udrzbu, protoze neni pouzivanej..... Pristi tyden jedeme dum vycistit a zacit pripravovat na akci. Mame podporu mistnich a nejakej rozpocet...:) Mam na starosti jak jinak nez bar a technologii;))
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    STEPIK: koukam, ze se mas blbe a este hur ;))) vemte si to vsechno, je toho asi jen 5 kilo palic ;))
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    Tak jsem konecne zjistil datum festaku na ADM.. Je to prvni weekend v zari. A bude to opravdu luxus, tema tohodle rocniku jsou blesky;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam