• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUDA_JANPovaleč - free open air festival - až v roce 2021
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    fotky na povalec.cz uz jsou...
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    REZZ: ta prvni je asi v deset rano v sobotu. jen ted koukam,ze jsem mel trochu zesvetlit. mam doma LCD a tam to bylo dost svetly...
    REZZ
    REZZ --- ---
    JAMES_DICK: super! hlavne ten jackyll! a v kolik hodin je focena ta prvni?
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    cus!
    tady davam par svych fotek,o ktery se chci podelit ;)
    main stage:

jackylovy slipy:

nedelni rano:
    REZZ
    REZZ --- ---
    BASTOCH: to byla cedule na ktery bylo napsany neco jako: ska je sracka...kdo to byl nevim...taky sem se trochu bala...
    fotky na net pujdou uz to dohadujem
    REZZ
    REZZ --- ---
    BASTOCH: pro tebe s laskou (a pro nyxaky cheche) vstupni kod necekane: sezame-otevrise
    adresu znas
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    chci jenom ty fotky, zatim zadny nemam... teda krom tech na netu co maj vlastne vsichni;-)

REZZ
    REZZ --- ---
    BASTOCH:
    RUDIE: no rudijánek má pravdu, jde to se mnou z kopce...i kdyz mozna ani ne tak se mnou jako s jinejma hehe ja na tech fotkach vlastne vubec nejsem...jinak musime zmanipulovat janecka aby tam neco dal....(a z minulyho roku toho moc neni...)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    de to s ni totiz z kopce!
    REZZ
    REZZ --- ---
    BASTOCH: vzdyt jo...jako ja:)
    REZZ
    REZZ --- ---
    BASTOCH: dobrej šmíring!!
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    k tomu stanovymu mestecku - kdyz budou dve, tak musej bejt oficialne, protoze nekteri netusili, ze muzou spat jinde (kdyz to bylo napsany, ze jen tam se smi stanovat) a pak se nevyspali...

jinak mi prislo, ze zvukar to dost odflakaval...
    a na ty tricka se chci taky zeptat, bylo mi receno, ze budou k objednani... na strankach?

dik a tesim se za rok zas... :-)
    REZZ
    REZZ --- ---
    RUDA_JAN: a co DJs? hehe :))
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    okok dam vedet!

a davam novou anketu!
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    RUDA_JAN: jasny... ja se jen ptal.. az to bude nak aktualni este se tedy domluvime....
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    hele to este vyresime, ok? zatim to nemam v zadny podobe
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    RUDA_JAN: no ja bych pokud mozno v .avi... na youtube je shitova kvalita......
    proto bych se treba rad stim clovickem domluvil zdali by to nemoh hodit na diffko.. treba..... teda samo pokud proti tomu nikdo nic , ze jo... .)
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    pepa je ted v indii na pet tejdnu ale video se sestriha a bude k mani na youtube... - hodim sem pak urcite link!
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    RUDA_JAN: hele je moznost ziskat videa ktery na povaleci tocil ten "pepa" myslim... ten s brylemi... ?? ..nebo kontakt na nej...
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    sice to neni nejlepsi, ale ldidi, kterym to vadilo si mohli stan dat k parkovisti. bohuzel nechceme davat b stage ze sadu (hodi se tam a je to na ni skvely misto), stanovy mestecko taky ne (b stage by pak byla umrtvena), ale proste bude dvoji stanovy mestecko podobne jako tenhle rok to nakonec bylo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam