• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUDA_JANPovaleč - free open air festival - až v roce 2021
    MUSKAS
    MUSKAS --- ---
    he sem sry sem myslel ze mluvime o sobote.... pokud mi pamet slouzi tak ten mohutnej clovek byl rolnik od basetix... vzhledem k tomu co on vzdycky pri ty ranni demenci hraje ... tak se ti s nejvetsi pravdepodobnosti libil jeho specifickej tech-house rizlej diskem typu ewa farna atd... vim ze byl posledni kdo zatim stal pac ja sem hral pred nim a mel sem s toffou bejt posledni...
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    RUDA_JAN: no vidiš kam až to povaleč dotahnul:)
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    RUDA_JAN: to je citace nejakyho moudryho kecalka z guestbooku mimochodem..
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    BASTOCH: jojojo, povalec je best, proste skvelej fest :D
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    AUTOLOKATOR: a nebyl to nekdo od basetix?
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    MUSKAS: to nebyl breakbeat, kopalo to rovně na každou dobu, nic se tam nelámalo :-)

    nepletete si dny? neděle dopoledne kolem 11h. tam na gramce hrál trochu mohutnější člověk s brejlema tuhletu věc, na kterou se ptám...
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    a jmenujou se messbrothers - to je znacka !! :-)
    MUSKAS
    MUSKAS --- ---
    jo a rika se tomu breakbeat:)
    MUSKAS
    MUSKAS --- ---
    i kdyz bastoch ma pravdu sem si musel vymejslet pohadky (kuprikladu tu s tema ovcema ) aby to nachvili vypnuli...sam sem pak podlehl a znova to pustil plus minus hodina tak sme to byli my tri..:)
    MUSKAS
    MUSKAS --- ---
    to sem byl ja toffa a ans:)
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    AUTOLOKATOR: zeptej se id MUSKAS - ten ji mel nastarost... ale dopoledne? to mohl bejt skoro kdokoliv :-)
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    prosimvás nepomatujete si někdo, co hrálo na posledním povalči za styl na elektro-stagei v neděli dopoledne tak okolo 11h?

    moc se v elektronice nevyznám ale pamatuju, že to mělo beat na každou dobu, takže nějaký techno to asi bylo, ale tepalo to dost pomalu, hádám tak 120bpm, dost se mi to líbilo
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    nojo, je to tam brajgl ted.. staci se kouknout na srtanky valce.. :-)
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    Valeč (Karlovarsko) 4. března (ČTK) - Alena Thyssenová, používající šlechtický titul baronka Thyssen - Bornemisza von Kaszon se odstěhovala z Valče, ve které investovala z neznámých zdrojů miliony korun. Důvodem jsou prý obavy o život a zdraví. Ženě se někdo pokusil zapálit dům, kde žila. ČTK to dnes řekl starosta Valče Josef Kubař.
    Dnešní Mladá fronta Dnes upozornila, že důvodem mohly být i dluhy. Firma City Invest Limited od ní vymáhá 56 milionů korun plus dalších šest milionů na úrocích. Žena, která investovala do rekonstrukce bývalého obchodu na muzeum nebo dotovala Nadaci Valeč i samotnou obec, narychlo z Valče odjela. Thyssenová údajně ručila podnikatelům za úvěry, které si brali od Kreditní banky Plzeň. Nikdy ho ale nesplatili. Úvěr měl sloužit na přípravu pozemků pro stavbu rodinných domů u Prahy.
    Podle starosty ale byly důvodem stěhování Thyssenové obavy. "Posledním kamínkem byl pokus o zapálení domu, kde bydlela. To by se asi odstěhoval každý," řekl ČTK Kubař. Jak řekl, věří, že aktivity Thyssenové v obci tímto neskončí. "Připravila novou expozici v muzeu. Doufám, že i další věci se budou realizovat," řekl Kubař.
    Peníze do Valče tekly od ženy přes firmu Travel VP, za kterou Thyssenová jedná a která je oficiálním partnerem při investicích ve Valči. Peníze pro nadaci, pro obec nebo vybudování nové vinárny v obci, sice všichni oceňují, ale pochyby vzbuzují tajnosti kolem samotné Thyssenové. Média již několik měsíců zpochybňují pravost jejího titulu.
    Na dotaz ČTK, proč tají identitu lidí, kteří její aktivity ve Valči hradí, před pár týdny řekla: "Sponzoři nechtějí svá jména uveřejnit. Ve světě, když něco děláte zadarmo, tak se to cení, tady se to skandalizuje," řekla. Podle ní jde o soukromé peníze lidí z Německa. A jsou prý opravdu bohatí.
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    no nevim o tom moc. mozna pepa ma neco na tom videu ktery dodneska neni zpracovany
    JND
    JND --- ---
    No jéje)))))
    SBDK
    SBDK --- ---
    JND: á, pán je fajnšmekr
    JND
    JND --- ---
    Existuje nějaký videozáznam z vystoupení kapely Krabicové pivo. Minulý rok ... nějak jsem si na to vzpomněl :o)))
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    :-)
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    ale my si to muzem dovolit :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam