• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUSKALOOKLET
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    MALKE: Tu černou věc na krk bych potřebovala. Co to je, kravata to není, šála taky ne...
    MALKE
    MALKE --- ---
    To je děsivá věc.

Pozadí autentického snímku budiž důkazem, že Johny Depp smí jednoho pozvat kamkoliv, nebude oslyšen.

GUDRUN
    GUDRUN --- ---

ja bych ji poslala v tomhle, v necem lehce romantickym, ale elegantnim, nevsednim, ale nevystrednim... mozna se ale jeste rozmyslim :-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    AETHER: vychazela jsem z toho, ze je Johny ponekud neformalne oblecen;) Puvodne jsem mu chtela dat nejakou zrzku, jenze ty maji hlavu neumerne malou k telu a to me desne iritovalo...
    AETHER
    AETHER --- ---
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    MADIETTA: Máme stejnou babu.

Rande v knihovně:
    Předpokládám, že Depp rád čte. Pokud ne, moje modelka se s ním nebude bavit. Jedině kdyby ji přesvědčil jinak.

Je to teda těžší, než jsem myslela. Díky lookletu jsem pochopila, proč je tak těžké se oblékat. Když i na téhle superhubené modelce spousta kombinací vypadá divně, jak pak má vypadat na někom tvarovanějším? Navíc s tak omezenými možnostmi.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LISTICKA: vypada jak Gejsha, nevim proc
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tak to rande teda...

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    http://www.polyvore.com/ je horší, maj tam toho daleko víc na výběr s možností nahrávat vlastní tenonoc. Pravda - je to bez panenek.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    ach jo, to zas někdo stvořil časožrouta...

23KACA23
    23KACA23 --- ---
    EIJ: to jo, ale kouka na zádech, tohle ramínko na tom triku, já už sem tam pak nechala tu základní..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    23KACA23: A není to ramínko toho trika? Mně se pod věcmi bez ramínek podprsenka odstraňovala nějak sama automaticky. Případně zkus korzet, na tom obrázku to nikdo nepozná, co pod tím vrškem je za prádlo, pokud nevykukuje nebo neprosvítá ;-)
    23KACA23
    23KACA23 --- ---
    23KACA23
    23KACA23 --- ---

23KACA23
    23KACA23 --- ---
    nevím, jak mám odstranit podprsenku, není tam na výběr žádná, která by nekoukala pod trikem ://
    VIOLETT
    VIOLETT --- ---
    Rande
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    Rande s režisérem :-)

ANNYSEK
    ANNYSEK --- ---
    jit na rande s deppem je tezsi, nez jsem si myslela.. moje modelka "nema co na sebe".. :)
    sama bych sla na rande uplne jinak asi..
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    Rande

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam