• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUSKALOOKLET
    JEHNECI
    JEHNECI --- ---
    GABBIANO: Mikuláše jsem dělala až pozdě večer (viz přidání příspěvku), ale myslím, že jsem si ho vyhlídla už odpoledne. Já zas nikde nevidím tu olizující se černošku, kterou použila
    INUSHKA:
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    INUSHKA: No to jsem teda blázen. nebo úplně slepá. Teď ho tam samozřejmě vidím, ale včera jsem extras fakt prozkoumávala kousek po kousku. Určitě to tam nemohli přidat až večer? Vy ostatní jste ho tam viděly, třeba někdy odpoledne? Jinak si budu muset dát nějak důkladněji vyšetřit zrak.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    GABBIANO: Byla, určitě byla, já jsem si s ní taky chvilku hrála, než jsem usoudila, že ucházejícího Mikuláše nevyrobím ani tak. :-)
    Je tam toho prostě hrozně moc, takže člověk snadno něco přehlédne. Navíc mám pocit, že se i mění pořadí těch věcí. Třeba si zapamatuju, na kolikáté stránce byly šaty, které se mi teď nehodí, ale chci je použít v dalším modelu, a pak je tam nenajdu. Když hledám konkrétní pozadí, musím je obvykle procházet tak třikrát dokola než ho najdu :-D Chyba bude mezi klávesnicí a židlí, obávám se...
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    JEHNECI: Tak to bych se skoro vsadila, že tam včera přes den ještě nebyla. Teď ji tam vidím, ale včera jsem extras prolezla opravdu dost pozorně a nakonec jsem Mikuláše vzdala.
    JEHNECI
    JEHNECI --- ---
    GABBIANO: v těch extras
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    JEHNECI: Kde je ta maska s těma fousama? Já mám vždycky pocit, že prohledám úplně všechno, a pak se tady objeví takové poklady!
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    JEHNECI
    JEHNECI --- ---
    tak tady dávám Andělku, čertici a parafrázi na Mikuláše ;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MEANDER: spokojená? :-)

LUSKA
    LUSKA --- ---
    INUSHKA:nejlepsi certice!! ty bych se bala i ja.)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MADIETTA: I umolousaná šedá je lepší než červená! :-P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MEANDER: když mi v lookletu najdeš mitru a bílozlatý dlouhý kaftan, ráda ho předělám :-D
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MADIETTA: Už i ty? Tihle červení santomikulášové jsou hrozné zlo.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Řeknu vám teda, aproximovat na lookletu Mikuláše, to není žádná prdel :-/

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    23KACA23
    23KACA23 --- ---
    hodně dobře! :D
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    23KACA23: A tady k ní jedna čertice. I když teda doufám, že tyhle dvě DĚTEM nadělovat nepůjdou :-D
    23KACA23
    23KACA23 --- ---
    anděl být může:-)) kurňa, musím psát bakalářku :D

INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Protože zítra tu máme Mikulášskou nadílku, vyhlašuju speciální téma: Mikuláš
    Modelka půje v pondělí večer nadělovat dětem dárečky a uhlí. Už se těším na sbírku Mikulášů, čertů a andělů. :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam