• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGELRPG - Rosicko Pardubická Grupa

Aktuální členové skupiny:

Sirael (Sheen) - elfka, původně vyšší třídy
    Gagell (Dragel) - kroll ze slumů
    Nagrid (Galenius) - trpaslík z řádu
    Záviš (Sean) - člověk, zchudlý šlechtic
    Damián (Moren) - člověk

Předešlá diskuse RPG, která byla přesunuta, je archivována v mém bloku.

Nejbližší plánované zasedání ÚV RPG: středa 19.12.2012
    rozbalit záhlaví
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    SHEEN: Tak jsem si myslel, že dám BF mysterku Pardubice-Opočínek, ale nedal jsem to :-)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    DRAGEL: Jo, už to vidím. Asi jako na Bohdanečsku. Hint: je u rybníka a můžeš si vybrat u kterýho z těch několika desítek. Já snad udělám takovou nějakou nesmyslně obtížnou mysterku jen kvůli té srandě. :-)))

Nebo jako když jsme byli na Riegrově stezce A lovili jsme jednu multinu v obráceném směru. Věděli jsme v jakém rozpětí se má cachce nacházet, hint byl u kamene a na tom kilometru bylo obrovské množství kamenů. Tom dva metry od ní dokonce na jednom kameni seděl. Jen prostě zrovna ten vedle už v tom množství neprohledával. :->
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    SHEEN: no a to jsem tušil kde je :-D
    až pojedeme někdy na Nasavrky na výlet, tak dáme BF jednu mysterku, která je poblíž, bude někde u rybníka, protože je listing o rybníku :-D
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    DRAGEL: Jinak to dát můžeš. Je to Mystery movie No.1 v Chrudimi. Gal má najité odpovědi a z těch jsem sestavila souřadnice finálky. Tady uznávám, že jsme sama ty odpovědi nehledala a že by mě to ani moc nebavilo.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    DRAGEL: Bejt tebou, tak chodím po Pardubicích a prohledávám kdejakou škvíru. Čas od času určitě na něco narazíš. :-)))

Nebo můžeš trumfnout Witka, který tvrdí, že dá na brutálku Poštovní nanocachce. Tuším, že kdysi tak chtěl dát i Červenou karkulku. Ale silně pochybuji, že se mu to povedlo.

... Ostatně vzpomeň jsi, jak jsi hledal UMT Ohrazenice. :-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    GALENIUS: sakta, ty mi zkazíš taky každou radost ... stejně se tam půjdu podívat ;-)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    DRAGEL: Tak zrovna tam Brněnské velvyslanecví není 8-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    SHEEN: sakra která je to keš ???
    že bych to dal dřív než Gal ;-)
    takováhle nápověda !!!!

to je lepší nápověda než u Brněnského velvyslanectví, kde Witko popisuje "nuselák", takže tuším kde to je ... tipuji podjezd ze 17. listopadu a to nejspíš ke střena k 17. listiopadu. Je tam chodník a bude se to dát lépe schovat a najít ...
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Přemýšlím ve které keši byl použit stejný princip šifry. Někde jsem to viděla. Akorát netuším kde.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: Směj se příšero... Dnes mi to nemyslí, uvidíme příští týden. 8-/
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Hahaha :-)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: Hm... Dej mi nějakej ten měsíc, ať si to schroustám...
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GALENIUS: Tak dobře. ... V tom výpočetním vzorci jsou čísla 1-15 lomená čísly pouze 1-4. ... Neboli 15 otázek na něž odpovědí jsou letopočty ... mám pokračovat?
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    GALENIUS: chatlam ... horší hledání jsem snad nezažil
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    DRAGEL: Tak to gratuluju. A kampak ses v rámci naproti trefil?

SHEEN: Nápadný je akorát prd asi už třičtvrtě roku 8-/
    Ale uvidíme...
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    DRAGEL: Jo a vzdálenost bodů bude možná někde na mapách nebo se to taky dá z délky leteckých cest. Plus mínus autobus to stačí.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    DRAGEL: na to ti stačí wikipedie
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    Tak už mám část "naproti ...." můžu říci, že horší luštění jsem nikdy neřešil, půl dne do toho zíram ... dokonce jsem přišel na to že na galapágách je domácím zvířetem velká myš

no a tak musím zapřemýšlet jak přečíslovat krávy a ovce co jsou na silnicích, kde se jezdí potmě a najít průměr zeměkoule a vypočítat oblouk, nejkratší cesty po povrchu ...

tuhle keš časem dorazím, ale můj náhled na mysterky jen zhoršila naešl jsem něco v navajo vypadá to jako nějaká námořní encyklopedie, která je špatně přeložená
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    GAL: Mystery movie mám. Podívej se na velikost číslic ve vzorci. Dívej se tak dlouho až Ti něco začne být nápadné.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: A jééééje, to bude sranda.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    Dostanete postavy z proroctví a bude. Nemá smysl domlouvat postavu půl dne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam