• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOTYLEK: jo, ono nekdy staci, kdyz se na sebe lidi usmejou..osobne taky vnímám objetí už príliš tesny kontakt a není to pro me žádná samozřejmost... rozhodne kdyz jsem na Staromaku potkala "objimače"... dala jsem tam zpatečku:-))
    ale to nic nerika o myslence samotne, ta je vcelku fajn..dokoli, co polidstí lidi, co nekomu pomuze... a kdovi, mozna jedno objeti zachraní nekoho pred pádem na uplny dno a nasmeruje ho jinam..
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MEIDOG: v Pardubicích jsem byl já a dvě kočky, tak to bylo v pohodě.
    akorát jsem nestíhal moc filmovat. taky máme krátký video :-)
    btw.. se se mnou chtěli obejmout i dva chlápci :-)
    MEIDOG
    MEIDOG --- ---
    taky se rad objimam ale takhle na ulici bych se tomu typovi nejspis vyhnul, na me by to pusobilo odpuzujic. leda ze by tam s nim byla naka holka.. je videt ze tam za nim chodej samy buchty, ale ty typky docela obdivuju musej mit pohotovej smysl pro humor,)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MEIDOG: no jo. tak to asi zapadá do oblasti flashmobs :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: jo to znam:-) tuhle nekdo prohlasil: porad jsem neco chtel a nedostaval, tak jsem pak uz radsi nic nechtel...jenomže pokud "už nic nechci" tak taky vetsinou nic nedostávám...a zacarovany kruh, smycka kolem krku se utahuje...
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: no jasně :-)
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    ECLECTICA: Dovedu si představit, že se té akce účastní i lidi, kteří mají doma někoho, kdo je obejme (takže ti by takové pocity neměli). Ta akce jim může přinášet právě to, co jsem psala v minulém příspěvku.
    LALINA
    LALINA --- ---
    no dnesni doba je plná náhražek..lidi jsou casto nuceny (nebo chtej) nejak žit..neprirozene.. a místo prirozených cinností delají různé nahražkovité neprirozene..napriklad směšně skotací ve velkém sále fitness centra na Zelivského, za velkého vyřvávvání nejaké opravdu neuveritelne stupidní hudby a povykování cvičitele:-)))
    MKOV
    MKOV --- ---
    ECLECTICA: To je velká škoda, ale nikdy není pozdě, minulost nezměníš ale přítomnost žiješ a utváříš s ní budoucnost. Tak proč si to odpírat? Neměla jsi to doteď, ale to neznamená ze by jsi to neměla mít ani dál. Každý potřebuje lásku :)
    MEIDOG
    MEIDOG --- ---
    lidi se domluvi a spolecne nekde nekdy neco udelaj,) treba tohle http://youtube.com/watch?v=4XTQcOgu864 nebo http://youtube.com/watch?v=bj0Ma2CsHME
    je tu i klub o tom [ Flash mobs - neřesti a bóro! co bude dal ? ]
    MKOV
    MKOV --- ---
    ECLECTICA: Proc vztek, lítost? K sobě? Asi ti to chybí nebo to v sobě dusíš, uvolni se a bude líp.
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    ECLECTICA: Jasně, dovedu pochopit i tvoje pocity, že ti to není příjemné. Jen vysvětluju, jaké pocity můžou vést lidi k tomu, že jim to příjemné může být.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MEIDOG: co je flashmobs?
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: ja myslím, že casem by ten vztek a (sebe)lítost přešla :-)) pokud bys to chtela prijmout teda.
    MEIDOG
    MEIDOG --- ---
    me to pripada jako flashmobs proste takovej joke ..ale dobrej i s hlubsim vyznamem je to fajne:)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: mě dost pomohlo odstěhovat se z Prahy ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: o tom nepochybuju... ja se taky neobjimam s cizima lidma,. ale je to tim (mozna) ze prece jen jsou kolem me lidi, s kterejma se tu a tam obejmu...ale kdopak vi, co bych delala, kdybych to neměla....

vseobecne posledni dny se zamýšlím nad vecma jako je odtrzení cloveka od prirody, od prirozenyho prostredi... co s clovekem dela zivot ciste jenom ve meste (bez sportovani, vyletu ven z mesta a tak dale...) a nakonec i bez toho lidskyho kontaktu... mam to zazity na vlastní kůži...a dosla jsem k tomu, co kazdej davno vi, že nějakej čas jo, ale porad tak zit nelze- bez toho, aby se to neprojevilo na psychice i somatice
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: no jasně, ale můžou se to zase naučit, když budou chtít :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: ahoj :-)
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    ECLECTICA: Ale ona to není zoufalost, když člověku udělá dobře nějaký pozitivní projev od někoho, od koho by to nečekal. To je pak takové příjemné překvapení. Připadá mi to vcelku pochopitelné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam