• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    LALINA
    LALINA --- ---
    TERANETKA: na rozdil od nekterých zdejsich lidí si myslím, že vůbec vubec nevadí, když pohnutka tech, kdo se akce ucastní "s cedulema" je potreba obejmout a rikam : potrebujes obejmout? sezen si jeste jednoho dva lidi, napiste si cedule a jdete do toho, ne? klidne i sama, pokud na to mas ...no.... odvahu?

NA CO CEKAT ???
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    kdy budete v praze??? potrebuju obejmouuuuuuuuut:((((
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: jojo, takový nápad máme. občas se někdo najde :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    Chuchu, nebo kdo to budete v Brne delat: pocitate s tím, že byste cedule nenapadne distribuovali mezi dalsi, priznive naklonené kolemjdoucí? čili budete jich trebas mít víc?

jinka: mám tu takovej tvrdej papír, velkej format, je to vlastne obal na velikanskej nastennej kalendar... tak prazakum muzu poskytnout materiál na cedule :-)) :dokonce to i samo stojí, pac se to umí rozkrocit:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja bych pocet moc neresila... velka skupina se vzdycky muze rozpadnout na mensi ... to uz je na tech lidech, jak to vycejtej... nemuže to bejt sevřenej šik, to je jasny:-)) sevrenej sik s tabulema by vypadal jako cajti se stítama:-)))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CAMAEL: hmm.. zajímavý postřeh.
    asi to tak bude :-)
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    Já bych doporučovala počet lidí na skupinku max 5. Jak toho bude více, tak je to skoro dav a lidé se spíše vyhnou.

LALINA: Jooo :-))))) Holky s rozeběhem jsou úžasný .-)))))
    TULI
    TULI --- ---
    CUCHULAIN: skřítku, to je úžasný, že ses do toho tak vrhnul...
    obdivuju tvou odvahu a cílevědomost...
    u mě to zůstalo v představách, že bych se někdy v budoucnu mohla něčeho takovýho účastnit ;)
    PS: co knížky, četl? dočetl?
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: no na staromaku totiz meli napsano !objetí zdarma" a bylo to na mirovym srazu nebo co, tak jsem si napred myslela, že jako poukazujou na nejake oběti válecných konfliktu a pateticky se nabizej jako objeti, aby zamezili valkám...tudy se tenkrát ubíral muj chorý mozek, nez jsem pochopila, o co go:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem se z domova podivala na video a me se tam moc libej ty holky, jak se na sebe vrhnou a maj mezi sebou tu megaceduli...
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    omg, to je zase klub...
    JTS
    JTS --- ---
    LALINA: myslim, ze u toho "objeti" by se lidi pozastavili spis a treba zapremysleli wtf.. :) Ojeti je jasny.. objimani taky... jeste misto ocek kosoctverce a zmatlo by to vsechny ;-))
    ACID
    ACID --- ---
    LALINA: jenom tu? >:-]
    JTS
    JTS --- ---
    LALINA: chtel sem byt decentnejsi ;)
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    JTS: :-D
    LALINA: zrovna jsem to chtel podotknout.. staci neznalost anglictiny a trochu blbe cist a mate z toho poskytovani sexuelnich sluzeb zdarma :-DDD
    LALINA
    LALINA --- ---
    no tááák, smaž si me skřítku, jenom tu kazim moralku:-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: "ojetí zdarma"
    LALINA
    LALINA --- ---
    kdo objímá zdarma, leští se mu karma.....

noční poezie:-)) uz jdu radsi spat.-]]]]]
    JTS
    JTS --- ---
    LOKI_CZ: :-) Jo, ale to na ty ceduli musi pak byt "objeti zdarma"..

btw - "free hugs" je docela durazny - narozdil od "objimaji zdarma" (to nez clovek prelouska...)
    LALINA
    LALINA --- ---
    dotedka byla praha plna slintalů a ocumlavajicich se hlav... tedka to bude jeste horsi...vsichni se budou objimat a hladit... a vsude bude takova ta...husta atmosfera, no... a do toho jeste ty francouzaky a hasáky..clovek aby lezl kanalama.-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam