• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)

Objímání zdarma (Free Hugs)

Spřátelené auditko na serveru lide.cz [^]

Inspirováno touto akcí: http://youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4

Naše akce:

Pardubice 13.4.2007 (CUCHULAIN) - YouTube
    Brno 23.6.2007 (CUCHULAIN) - YouTube
    Vsetín 2011 (PAW_LINKA) - YouTube

rozbalit záhlaví
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    PETRA_SLUNICKO: Detska psycholozka ceskeho puvodu Jirina Prekopova (nyni zije v Nemecku, asi 70ti leta babi.) -mozna ji znas, zalozila pro hyperaktivni a jinak nezvladatelne deti tzv. terapii pevnym objetim. Jde o to, ze matka drzi dite tak dlouho dokud se vzpira, krici a ventiluje veskerou svoji zlost na ni, pak zustane uz jen cista laska ,) Dite se zbavi napeti a uklidni se.
    Objimani se (nebo alespon drzeni se za ruce )pri partnerskych hadkach povazuje za dobry prostredek jak dat detem najevo - momentalne se na sebe zlobime, ale nase pouto je stale silne a pevne...
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    LALINA: jo, jo, to taky znám :-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    PETRA_SLUNICKO: mno...ony to byly sebepoznavaci hry.. ty se vzdycky zvrhnou v psychologii:-))))
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    LALINA: jo, jo, psychologické hry... se občas zvrhnou v sebepoznávání :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOTYLEK: ad oslizlý dedek:-))
    mno, oslizlej a spinavý a nějak nemocny lidi asi ne, ale normalni strsi a stari lidi? Proc by ne?
    Mam takovou zkusenost: pred par lety jsem delala s lidma takovy "hry"... bylo to pripraveny hlavne pro mlady, ale prisli hlavne starší ..i babičky:-)
    Jedna ta hra byla o dotýkání se navzájem rukama.. a muzu vam rict, že jsem si tu babicku uplne vychutnala..doslo me, jak moc mi chybi dotek staré ruky, ruky, mekké a teplé, s povolenou kůží...ruky jakou mela moje babicka, která už odešla do jinýho světa... bylo to prekrásný!
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    PETRA_SLUNICKO: začala jsem to praktikovat ale nějak PODVĚDOMĚ!

Pravda na pár akcích a některých jógových seminářích jsem to zažila in natura... ale mám dojem, že to bylo maličko něco jiného, protože tam se lidi ZNAJÍ.
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    jojo... na jaře jsem to začala praktikovat doma. Byl to takový neudržitelný stav, bez doteků, zadrhávala komunikace... A tak jsem se začala "věšet na krk" svému partnerovi :-) a samozřejmě i synkovi. Doporučuju. Někdy se takovým objetím dá říci hodně!
    LALINA
    LALINA --- ---
    pro odlehčení a vyvážení :-)

CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JUSTIF: ne. nic takovýho. prostě se budeme objímat. tak pro radost :-)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ať už to cíl má nebo ne,tak se prostě obejme pár lidí a někomu to třeba něco dá... a to imo stačí k uspořádání takovýhle akce:-)
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    JUSTIF: jojo.. to by casem mohl vzniknout projek pro bezpecnej sex s kondomem :-)))
    Ale radsi mlcim.. nebudu bourat moralku a idealisticky napad a pohled na svet.. ;-) :-P
    JUSTIF
    JUSTIF --- ---
    a mate nejakej projekt? nebo jen tak objimacka? protoze ve francii tak bojujou proti vylouceni ze spolecnosti hiv pozitivnich, se sloganem: objimanim se hiv neprenasi. nebo tak neco. a mozna si i myslim, ze tak vzniklo to puvodni video, nicmene to z nej nevyplyva..
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    INS_KAOS_KRU: to ne diky ja trpim homofobii..
    (to je strach z lidi?? nebo z homosexualu jen?? ;-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: jojo.. hezky se na to kouká :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    YMLADRIS: pokud nerozebíráš ostatní, tak to nevadí :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tyjo, se na ty videa na jutube koukam jako na večerníčka.-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    INS_KAOS_KRU: :-)))) ses legracni šáša. prisel jsi pozde s nabídkou, poptavka bude saturována zdarma, mas smulu:--)))
    INS_KAOS_KRU
    INS_KAOS_KRU --- ---
    ká sekta tady_? )
    INS_KAOS_KRU
    INS_KAOS_KRU --- ---
    kdybyste někdo třeba nestíhal tyhle akce zdarma, já vás za kilo pět minut klidně obejmu... pošta...
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    *oprava: nosil
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    :))))))
    Právě jsem si představila, jak by taková akce vypadala, kdyby tu ceduli nocil nějaký oslizlý dědek nebo ošklivá bradavičnatá babka. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam