• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    F508
    F508 --- ---
    ja bych prisel v praze kdyby to nebylo oznameno tak pozde :(
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    probehlo neco v tom Brne? A co na tom strelaku v Praze? Zatim to nevypada, ze byste se sesli..
    COSBY
    COSBY --- ---
    LALINA: toz to sem nejak prehlid... ale stejne bych to po ceste z Moravy nestih..
    LALINA
    LALINA --- ---
    COSBY: jo, v Praze na střeláku.
    COSBY
    COSBY --- ---
    LALINA: v Praze?
    LALINA
    LALINA --- ---
    no jsem cela zvedava, jak to bylo v Brne, v Praze se nikdo neukazal... asi to s tou potrebou objimani neni tak žhavy:-)))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    kua, a ja to dneska v Brne prospal, sypu si popel na hlavu! :D
    LALINA
    LALINA --- ---
    BIRKOF: andeska ulicka? to už zní ale opravdu výhružně až nebe_zpečně :-)

MARTEN: tak Martene,. kde jsi byl???? ja tam stala dobře hodinu :-))
    MARTEN
    MARTEN --- ---
    hele, prijde jeste nekdo? ;o))
    beru fotak.
    LALINA
    LALINA --- ---
    batoh taky cernej
    LALINA
    LALINA --- ---
    MARTEN: vyborne, prave pomalu vyrazim, budu mit cerny gate a cerveny saty, cernou bundu a batoh s cvockama. a 2barevny vlasy. a dve bilomodry nepopsany cedule:-))
    MARTEN
    MARTEN --- ---
    trochu na rychlo, ale pokusim se na strelak dostat :o)
    LALINA
    LALINA --- ---
    BIRKOF: no ja fotak mam, tak uvidim, co s nim dokažu:-))

jinak to muzes vzkazat dalsim lidem, kteri trebas v praci nejsou :-)
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    LALINA: skoda, ze jsme dneska v praci:( priste se rad pridam a klidne to i nafotim:)
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    CHIMERA: Tři sloni na želvě. :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    No a pochopitelně přeju hojnou účast, krásnou atmosferu i počasí Chuchulínovi a spol v BRNĚ !!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    DNESKA SOBOTA 12:00 HODIN. STŘELECKÝ OSTROV POD SCHODAMA Z MOSTU JE SRAZ PRO TY, KDO CHTĚJÍ OBEJMOUT !!!

dostanou materiál, napíšou si ceduli a vydají se na cestu po ostrově. Pokud se dohodnou jakkoli spolu navzájem, klidně se můžou vydat i jinam.

JÁ BUDU POD SCHODAMA 12:00 - 12:30, potom se budu potulovat nekde po ostrově. Kdo přijde později, bude si mě muset najít anebo nekoho, kdo už ceduli bude nosit a může se průběžně napojit.
    Mě asi nepozná, snad jedine podle nějaké role papíru pod paží, ale určitě uvidí ty, kdo by měli ceduli
    - pokud se nekdo takový vůbec najde :-))))

PŘIJĎTE RADĚJI VČAS A DŘÍV, POZDĚJI BUDE NEJSPÍŠ ZASE LIJAVEC !!!!!
    ŠIŘTE TUTO VÝZVU KAMKOLI UZNÁTE ZA VHODNÉ... JE TO JEN ZA PAR HODIN

TAK SE TĚŠÍM NA VIDĚNOU S PRAŽSKÝMI NEDOČKAVCI :-)))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    SHEALA: bod jedna souvisí s naší akcí :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    YMLADRIS:
    PETJULE:

tak tak...souhlas.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    ja na to docela verim... samozrejme pokud matka pevne objima s myslenkou "zmlkni spratku" tak to fungovat nebude, ale pokud objima s myslenkou "jsi ztracenej v realite, nemas zadnej zachytnej bod chudacku, ja tady jsem jako pevna skala, ja jsem pevna, ja jsem zachytny bod, o mne se muzes oprit..." tak by to to dite mohlo uklidnit

cetla jsem clanek od nejake silne autistky, ktera mela silne narusene vztahy s lidmi ale byla nadprumerne inteligentni a ta si v 6. tride sestavila "mackaci stroj", do ktereho kdyz si vlezla a nechala se zmacknout a byla v nem, tak ji to ulevovalo od jejich zachvatu zurivosti...

chimera: treba je to tak, ze jsi "svazana" (psychicky) svou vychovou ap., mas/mela jsi velmi omezenou svobodu, takze dalsi omezeni svobody citis jako fakt neprijemnou predstavu. Ale ty hyperaktivni decka muzou mit presne opacnej problem - topi se v tom a nikde zadny breh.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam