• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CUCH mluvili jsme o zveřejňování videa s cizími osobami.
    na to právo nemáš a projde ti to jen do chvíle, než se někdo z těch lidí začne bránit.
    jak myslíš - mně je to jedno, já potíže mít nebudu :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: btw.. já taky chráním práva (a svobodu) lidí zadarmo :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: no v pohodě, ale nevím o žádném právu lidí vyjít ven a nebýt přitom vidět ;-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CUCH já chráním práva lidí ZADARMO.
    Stačí ti to k tomu, že když na něco upozorňuju, nedělám to pro peníze?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    WYMA: díky za info :-)
    WYMA
    WYMA --- ---
    CUCHULAIN: btw tohle - "čistě právní hledisko" je hrozná záležitost. tohle "právo" slouží akorát k tomu, aby si právníci nahrabali prachy a k posílení moci mocných (pokud mají peníze)." - co píšeš, to je ale dobrej nesmysl, to si snad uvědomuješ ne? :))))))
    jinak právník se živí právem, zedník zedničinou, myšlenka že právo je k tomu, aby si právnici nahrabali je ale hooodně zcestná!
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CUCHULAIN: omlouvám se případným přítomným právníkům. některým skutečně může jít o ochranu práv lidí a prachy berou pouze jako zaslouženou odměnu ;-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    WYMA: jasně. přijde na to, kdo má jakého právníka :-))
    WYMA
    WYMA --- ---
    CHIMERA: myslím že to hodnotíš až příliš přísně. čistě z právního hlediska to zase tak jasné není, § 12 odst. 3 OZ připouští různý výklad.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: btw.. to, že "lidi se chtějí objímat a NE být zveřejňování na netu" máš nějak podloženo, nebo jde o Tvou doměnku? ;-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: vím o tom a klidně to risknu :-)

btw... imho mám právo zveřejňovat jaké záběry chci, pokud to někomu nevadí. stejně jako mám právo se na ty lidi dívat na ulici.
    zatím to snad nikomu nevadilo. viděli, že to filmuju a nic neříkali. dva chlápci se dokonce ptali, jestli to bude v televizi, tak jsem jim prásknul, že na youtube a vypadali potěšeně :-)

"čistě právní hledisko" je hrozná záležitost. tohle "právo" slouží akorát k tomu, aby si právníci nahrabali prachy a k posílení moci mocných (pokud mají peníze).
    takže termíny "nemáš právo" a "právní hledisko" v jedné větě mi moc nesedí. imho jde o dost odlišné záležitosti.

každopádně díky za upozornění :-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CUCH chtěla bych tě upozornit na jednu věc.
    nemáš právo zveřejňovat záběry cizích lidí... to čistě z právního hlediska. dřív nebo později s tím budeš mít problémy.
    za druhé: nedělá to dobré jméno této akci. lidi se chtějí objímat a NE být zveřejňování na netu. máš jejich souhlas?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LOKI_CZ: taky mi to připadá, jako že to s objímáním zase až tak nesouvisí.
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    LOKI_CZ: trosku ot,ne?
    LALINA
    LALINA --- ---
    LOKI_CZ: uz tu nrco podobneho probehlo: aneb nekoho z letargie a transu probere objetí, nekoho až facka:-)))

[ LALINA @ Objímání zdarma (Free Hugs) ]
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    ACID: no jasne.. udelame akci nakopejte si sveho politika..
    s tim ze vytezek pujde na nase nebohe spolecnosti vyvrzene a utlacovane spoluobcany nejasneho puvodu (Tvrdi ze vedi odkud prisli vetsinu z nich tu nikdo nechce a vratit se do sve puvodni zeme nechteji.. ) a prevazne tmavsi pleti.. .. no to by predse nikdo neodmitnul ne?
    ACID
    ACID --- ---
    za to bych i zaplatil..
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    mozna by se mohl zalozit konkureknci klub k objimani zdarma.. nakopeme vam zdarma... v tyhle zemi by se to spousta lidem hodilo..

Trebas by klub nakopeme vam zdarma mohl udelat charitativni akci v nasem skvelem parlamentu.. ;-)))
    WYMA
    WYMA --- ---
    vidím tohle poprvý, před 10 minutama sem nevěděl že tohle existuje.
    je to fajn, něco co vytrhne lidi z jejich stavu, a umožní jim podívat se na to trochu jinak, aneb sme tady všichni na zemi spolu....
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    COSBY: no paráda :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam