• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    MEDUSSA
    MEDUSSA --- ---
    Ahoj,

zkoukla jsme videa a je to hodně dobrý nápad.

Nevím, jestli to tu už bylo psáno, ale na těch ukázkách je strašně moc vidět, jak češi sou nedůveřívý a suchý. tady Vás objímal jen ,,ochlasta" z ulice nebo staří dědci nadržení z hospody. Ale účel to jsitě splnilo taky..

Ještě by bylo lepší napsat si tu ceduli na bílej podklad černou fixou tohle je strašně špatně vidět..!! :)

Bude něco takového v Praze? případně bych se toho ráda účastnila, protože tu je i hodně cizinců a ty jsou přívětivější na něco ,,neobzvyklého"..

Fandím Vám
    LALINA
    LALINA --- ---
    A_2: umim cist... co to je, pas cudnosti teda? krome tech stredovekejch pro hradní krasotinky a soucasnejch pro sadomasochisty?
    A_2
    A_2 --- ---
    LALINA: :-) mého pásu cudnosti, neumíš číst? .-)

tak mě to taky napadlo, ale nevím, možná to byli jen dva týpci po nějaký pražský kalbě, vzhledem k tomu, že ten druhej se slušně ptal, kudy se dostane na vlak do Pardubic.. Ale co já vím, neznám tyhle fígle :-) Každopádně tenhle 'můj ctitel' mi ještě na konec dával velmi moudrou radu do života "hele dám ti radu, nechlastej! a seš fakt pěknej kluk!":-)

LALINA: já..já..já se rozplakal!.-)
    ba ne, řekl jsem mu, že mám rád děvčata a pochopil, nebyl to žádný násilník :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    A_2: a cos udelal?
    LALINA
    LALINA --- ---
    A_2: čeho se dotknul???

ale asi to byl nekdo z 4% spoluobčanů:-))
    A_2
    A_2 --- ---
    ahoj! přiznám se, že moc nevím o co jde, ale předevčírem jsem si to takhle šinul po ulici a na proti mně jdou dva týpci, jednomu se poněkud blýskalo v očích a povídá ahoj! řikám taky, ahoj, proč ne, týpek se přiblížil až na dotek, ba co víc, dotkl se mého cudného pásu a povídá ty jsi tak hezký kluk! Já bych tě tak rád obejmul! :-)
    To byl některej z "vašich akcionářů"? :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: díky :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CUCHULAIN: tak nebo tak, gratulace je asi na miste, ackoli se na tyhlecty zalezitosti divam trochu skepticky, tak kazdymu, co jeho jest, zejo:-)
    hopdne stesti, lasky a radosti:-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: žádné razítko. to bude mezi námi a keltskými božstvy :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    to je jako nejaka keltka kratochvile, nebo na to bude kulaty cerveny razitko? ;-))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CUCHULAIN: pro upřesnění:

CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    BIRKOF: objímáme, ale teď nic veřejného nepodnikáme.
    chystáme svatbu :-)
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    objimani nejak usnulo:( lidi, vy se neobjimate?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    BIRKOF: a já taky :-))
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    BIRKOF: Děkuji a oplácím :-)
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    posilam objeti vam vsem:-)
    ARAGONIT
    ARAGONIT --- ---
    LALINA:

jo, zájem bych měl..ostatně chodím často na zenové meditace, takže znám i tichou atmosféru..o co by šlo..?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KORAL_9: jojo.. pohladíme Zemi :-)
    KORAL_9
    KORAL_9 --- ---
    dneska je nejaka celosvetova akce
    zamer: naplnit prostor Zeme SVETLEM a LASKOU a aktivovat takzvanou svetelnou mrizku - a tim nastartovat (udrzet) proces leceni Zeme a lidstva - smerovat lidstvo k harmonii a souladu
    zacatek 13:11 (GMT 11:11)

dalsi info:
    ------------
    http://www.ezoterika.info/blog/110/ozivme-zem-%e2%80%93-fire-the-grid/
    http://www.firethegrid.com
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    tak co? organizujete někdo něco? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam