• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PESHA: no to snad nemyslíš vážně?:D žádný takový povidlo tam nebudeeeee
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    PESHA: stíny nebrat...
    PESHA
    PESHA --- ---
    LA_RUMPET: pod tíhou všech okolností jsem se rozhodl vyslat jen můj stín, abych zbytečně nezpůsobil rozruch svým vzezřením
    1KA
    1KA --- ---
    Ahoj :-)
    Asi pred pul rokem jsem potkala kluka v Liberci s touto ceduli, objala ho, bylo to krasny, silny, skvelej zazitek!
    LILY
    LILY --- ---
    5. nebo 6.4. bych se v Praze mohla objímat, nebo některý z dalších víkendů v Brně
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    LA_RUMPET: akorat by ti pak popadaly na hlavu slecno:) ale cin jak myslíš:))
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    PESHA: ty taky? :D to se ale budu muset smát, jak to pak bude vypadat
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    no tak mrznout jdeme ejculko určitě :) vypadá to fakt výborně, že bych vzala míčky? :D trošku nepraktické
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    SEBASTIAN35: no pro ty co to nechtejí cist znova objímání v Praze určitě bude, začatkem dubna o víkendu-snad bude hezky:)
    SEBASTIAN35
    SEBASTIAN35 --- ---
    Bude tedy teď nějaké objímání v Praze? Nějaká rekapitulace, pro ty co nechtějí číst od znova?
    TERCY
    TERCY --- ---
    TVX: tak to je fakt kruty...:))
    TVX
    TVX --- ---
    organizatori maj na svedomi i spoustu dalsich akci:
    http://www.youtube.com/user/ImprovEverywhere
    TVX
    TVX --- ---
    tak sem koukal na to video a fakt me mrzi ze jsem zrovna ten tyden pryc, ty reakce lidi na tu zmrzlou realitu jsou fakt skvely... :c)
    jinak jsem dalsi dobrovolnik na objimaci akci - Praha.
    PESHA
    PESHA --- ---
    EJCULKA: no jasně, musíš mi napsat omeleto, jinak bych na sebe nehodil dostatečně tlustou omítku z mého pudříku, nechtěl bych vyplašit lidi :)) ... no a Dáseň?? to je přeci samozřejmost!! že váháš :D
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    --> instrukce co mi prisly mailikem:) tesim se...nazdareeek:)
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    Freezing Prague 2008

Kdy: 18.3.2008

Kde: Vestibul metra Muzeum před drogerií Rossman

Sraz: 17:00

Začátek akce: 17:10

Popis akce: Zmrznutí na místě v jednu chvíli tolika lidí, kolik se sejde. Pokud zrovna jíte banán, tak uprostřed kousnutí, po dobu jedné minuty.

Sejdeme se před drogerií Rossman, vestibul metra Muzeum v 17:00. V 17:09 sejde do vestibulu člověk, oblečený celý do oranžového. Obejde celou pasáž, aby všechny upozornil, že akce za chvíli začne a zhruba před vchodem do drogerie Rossman „zmrzne.“ Budiž to považováno za signál pro všechny. Lavinovou reakci zmrzneme všichni v pozici, v jaké se právě nacházíme. Nemusíte tedy vidět přímo na něj a čekat, kdy zmrzne. Stačí vidět na dalšího účastníka, můžeme se tak rozptýlit po velkém prostoru. Po jedné minutě oranžový člověk „rozmrzne“ a rozejdeme se.

Doba trvání: 1 minuta
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PESHA: povidlo hele já Ti napisu jeste den predem sms ,aby si na to nezapoměl , pac ty nez se das dohromady, aby se te lidi nelekali:DA pak zajdeme do Dásně , ne?:D Ne....
    INDEX
    INDEX --- ---
    TERANETKA: tak to jdu taky:)
    TERCY
    TERCY --- ---
    tak to je mazec:))
    PESHA
    PESHA --- ---
    to mi kdyžtak ještě napiště holubí poštou milá povidla, šlehačky, trumpety, saláti a jím podobné věci.... té zmrzlé akce by byl hřích se nezúčastnit!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam