• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JEAGER666Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý


    Pastujte sem fotky kérek který sou tak pitomý až sou dobrý...... příklad v záhlaví - Rosenberg Tribaly sou jenom Debilní, dobrý nebudou nikdy......
    rozbalit záhlaví
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    AUDIAC: škoda, že nedodržel tatér jednotný font pro oba... takhle mě hned nenapadlo, že to patří k sobě, myslel jsem si nejdříve, že je to fotka z kalby (jsem ještě nespal, teprve se chystám a už vidím věci asi trochu jinak:)
    FORTY
    FORTY --- ---
    AUDIAC: Kdybych si nechal tetovat datum, tak ne proto, že si ho nedokážu zapamatovat, ale proto, protože je pro mě nějakým způsobem důležité. Nebo si lidi nechají tetovat třeba nějaké zvíře jen proto, aby si zapamatovali jak vypadá?
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    AUDIAC: nechápu proč se nad tím pozastavujete, i kdyby měl někdo přes cele záda velkou píču, jsou to jeho záda, jeho kérka, jeho následky a jeho důvody. Jeden oldschool nyxák má na zátylku JUDGE YOURSELF... tím bych to asi zakončil
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    VERONIKAEMA: to já se zase nepřestávám pozastavovat nad tou hromadou dat. co si tam nechávaj kérovat? datum narození ženy? dětí? rodičů? výročí svatby? to jsou to takový lemplové, že si nezapamatujou jedno datum, kór když je pro ně tak důležitý? :)

    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    Králem pro mě je cizopasník houba napadající stromy v zipu na lopatce. To netrumfne jen tak něco. :D
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    XLOBOX: ber,že to není nijak velký a jo to oko uteklo to je vidět.

    Ale pořád lepší jak totok :D.
    Takovej nazi bratranec tatéra Petra.
    https://www.facebook.com/pages/Avalon-Tattoo-Pardubice/165086333510599
    ANIMALIE
    ANIMALIE --- ---
    XLOBOX: ty jsi kokot :-D go kill ya self
    XLOBOX
    XLOBOX --- ---
    KDyz uz ste se tady nedavno bavili nad Petou a jeho tetovacim studiem, vybavil sem si jednoho tatera o kteryho se musim podelit, nerikam ze vsechno je strasny, ale nektery veci jako treba obliceje atd sou fakt desivy :D btw kamoska ma od nej kerku, dala si ji na fb, kde ji vsichni dali like a ona tam dekovala nekomu dalsimu ze ji dal kontakt na takovyho super tatera.. taky sem mel sto chuti ji napsat ze bych se za neco takovyho stydel, ale myslim ze to nema cenu, pokud se to nekomu libi, je to jeho vec, navic kdyz je to treba prvni kerka.. ale nechpu ty kvanta lidi co tomu davaj like a pisou jak je to krasny, to mi zustava rozum stat. (ta kerka v tyhle galerii neni) https://www.facebook.com/jiri.sting/media_set?set=a.169136546460383.31598.100000921173031&type=3
    XLOBOX
    XLOBOX --- ---
    SALAMAN:btw to je z prazsky konvence posledni a mam pocit ze na druhy noze byl nejakej dalsi hrdina :))
    ADHELOS
    ADHELOS --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KULICH: to je nejaky grafik ne? 4 layer !
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JEAGER666: Mě to smysl dává. Minimálně ta MP-40. Mohlo by to odkazovat na Ukrajinskou povstaleckou armádu, která v rámci odboje proti sovětský nadvládě byla pár válečnejch let na straně Němců a UPA byla němcema podporovaná i materiálně. Nacisti totiž za pomoc v boji proti Rudý armádě slíbili ukrajině samostatnost. Než Ukrajinci nácky prokoukli a začali odboj i proti nim...
    No a ten Špagin, nebo co to je, toho bylo vyrobenýho tolik, že to bylo úplně všude a používali to úplně všichni, takže tomu se nějakej význam přisuzuje těžko.
    JEAGER666
    JEAGER666 --- ---
    SALUT: mp-40 a detkarev jako symbol protivládního hnutí? ty vole, to ukrajinský matro musí bejt síla....
    SALUT
    SALUT --- ---

    An anti-government protester gets a tattoo in Kiev, February 11, 2014. Ukrainian artists have tattooed about a hundred protesters with tattoos of national and anti-government symbols in support of the anti-government movement.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    SALAMAN: No tak ale tohle nema chybu!
    YOT
    YOT --- ---
    DEMENAPIVO
    DEMENAPIVO --- ---
    STILL_PRIMITIVE: nevim, měl to 518 na ksichtknize a bylo u toho napsáno, že je paráda, když se lidi tetujou. mě to přijde strašný :)
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    DEMENAPIVO: to má Hugo?
    GROE
    GROE --- ---
    LDS: asi spíš fotokrám
    DEMENAPIVO
    DEMENAPIVO --- ---
    LDS
    LDS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam