• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JEAGER666Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý

Pastujte sem fotky kérek který sou tak pitomý až sou dobrý...... příklad v záhlaví - Rosenberg Tribaly sou jenom Debilní, dobrý nebudou nikdy......
    rozbalit záhlaví
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    FLOE: Von má i videjo!
    Tattoo studio Petr
    https://www.youtube.com/watch?v=kjC7jVZD9tc
    FLOE
    FLOE --- ---
    Tattoo studio Petr neleni a jede dal bomby.
    PICAJANDAK
    PICAJANDAK --- ---
    YOT: Věř ze vím co mám .. jestli neřeš retusi jako nepovedený panorama protože to mám na bocích a normálně to vyfotit nejde tak ano
    YOT
    YOT --- ---
    PICAJANDAK: Tohle je hodně přísný i když to bude jen kompilačka coby kdyby /podle těch retuší a spol/ Já nemít chlupatý záda...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kdyz je milujes, neni co resit :-)

MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    PICAJANDAK
    PICAJANDAK --- ---
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    SALVATOR: Vubec bych ho nenechala zout a vymyslela bych nejakou plisni policii, ktera by zamezovala podobnym lidem vstup do verejnych koupalist a fitness center a bazenu a spa.. a rozdavala by informacni letaky.. pardon za ot
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FEFERONIE: Jo, nad těma hnusonohama sem se taky pozastavil. Skoro sem si řikal, že na místě tatéra bych si kromě gumovejch rukavic radši vzal kompletní atombordel.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    EVILMIND: Ta plisen na nohach je epic
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    romanticka :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Halloween sice uz byl, ale... :)

IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Dva sedivy fleky k obrim zadum trapne maly. Az bude mit dalsi dite, asi si ke kridlum necha vykerovat ...ocas? Ohon? Zobak? Co to je vlastne za kridla?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    BETTER: to nerozporuju. Priste k tomu dodam neaky ironicky hashtag, aby to pochopily i slabsi povahy ;-) ano, je to des a za mesic z toho bude obri sedy flek . . . teda dva.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    já bych s nejakým hodnocením počkal, až se to zahojí - kolik to vypadá a jak moc půjde ta šedá změť rozeznat od linek
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FLOE: je to hrozny jako po vsech strankach, ale i na hrozny je v tehle velikosti jako hodina podezrele malo, ne? To tetoval obema rukama soucasne, aby to bylo soumernejsi a dvakrat rychlejsi? :-)
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    Retez, hola hlava, ramena. Ten pan ma vse potrebne pro "diagnozu".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam