• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JEAGER666Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý

Pastujte sem fotky kérek který sou tak pitomý až sou dobrý...... příklad v záhlaví - Rosenberg Tribaly sou jenom Debilní, dobrý nebudou nikdy......
    rozbalit záhlaví
    MATHES
    MATHES --- ---
    MONOTYPEK: mne to prijde tak uplne dobry, ze si to dost mozna necham udelat:D
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    RAINBOF: hele jo, přijde. v dobrém dementní. nemám ponětí, jaký je význam, ale provedení je super. pro mě tedy wtf, ale je to super :)
    FROSTACK
    FROSTACK --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kdyz chces usetrit za dres... :)

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MONOTYPEK: tohle ti prijde dementni ?
    MATHES
    MATHES --- ---
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ODIS: Kamaradka ma na koze takovou ne uplne povedenou bondage fairy. Pry, kdyz ji bylo osmnact, tak se s tim probudila.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ODIS: to si delas prdel 8). A to jsem si myslela, ze jsou moji kamosi kreteni. Ale kerka mi prijde vtipna, lepsi nez curak na celo, zeano.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak chlastat do Lazni Belehrad nikdy nepojedu ;D
    ODIS
    ODIS --- ---
    Jo nejdřív mě vzali strojkem na vlasy půlku hlavy,následně jiným strojkem půlku krku... :/ :D
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    BIO23: spis znamka punku
    BIO23
    BIO23 --- ---
    ODIS: tak tomu říkám kanadskej žertík
    ODIS
    ODIS --- ---
    Oslava kámošových narozenin,takhle jsem dopadl,prý až se ztratím na cestách tak aby mě poslali domu Ps:PSČ

ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    ROBOTEK23
    ROBOTEK23 --- ---
    kudapárek
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kunda sem, kunda tam...
    NOP
    NOP --- ---
    je to prostě kunda
    SLAKINGLIZARD
    SLAKINGLIZARD --- ---
    ARAON: Opravdu? Asi blouzním ale vidím tam totožná místa:)) Tuhle předlohu jsem dostal od jedné ilustrátorky, která svoje fotky dál nešíří (asi :))
    Pravděpodobně moje ilustrace sloužila jen jako reference, kdy se motiv překresloval z webu nebo knihy na papír.
    Netvrdil jsem, že si někdo obrázek vytiskl a lupl na ochlupený horní nebo spodní úd. Ta inspirace je ale jasná. A jak už jsem psal, nevadí mi to:)

CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    ARAON: Presne tak. Sice je tomu nejbliz, ale rozhodne to neni kopie ;) Proste jina kunda :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    SLAKINGLIZARD: Já tedy nechci být kverulant, ale tohle mi přijde jako dočista jiná kunda. :-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam