• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JEAGER666Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý

Pastujte sem fotky kérek který sou tak pitomý až sou dobrý...... příklad v záhlaví - Rosenberg Tribaly sou jenom Debilní, dobrý nebudou nikdy......
    rozbalit záhlaví
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    MARZER: me prave prijde ze paradoxne v realu to snad i pohorsi min (pokud vubec) nez takhle na internetu... ja bych se tomu taky zasmal pokud by to bylo vtipne, pripadne politoval jako treba toho creampie.
    MARZER
    MARZER --- ---
    EVILMIND: a jasně, péra a creampie a srandy jsou fajn, taky mam někde na sobě srandu. Já to ani nemyslel jako hate. Spíš je to s podivem kolik lidí si to dělá a celkem právě kvalitně, velký a barevný. Na živo jsem vyděl jen jednou podobnou věc a pobavila a nepohoršila.
    Pro mne je zajímavé to, že si někdo příjde do salónu pro kérku a s tatérem tam vymýšlí jak nakreslit takovouhle ptákovinu. A nedělá to žádnej břídil, stojí to bezesporu velký prachy. Je to prostě drahá, kvalitní, velká, detailní blbost.

Tohle mě třeba baví (fákt sranda, nohomo, a styl adekvátní k hůmoru):
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARZER: me to teda nejaky stylyzovany new school prasarny prijdou jako docela zabavny - nedal bych si to, ale aspon to neni nuda a obecne jako mam pochopeni pro to, kdyz se nekomu zda neco vtipnyho, a necha si to zvecnit aniz by nad tim moc premyslel (prestoze to je vtipny tak jednou dvakrat, ale to mu asi casem dojde).
    Co nechapu je treba tohle... a urcite to taky nebylo laciny :-)

JEAGER666
    JEAGER666 --- ---
    MARZER: já teda nevim jestli sem tě uplně pochopil, ale kdybych chtěl mít na sobě nějakou takovoudle kundovinu, tak jí chci mít aspoň proper done a vychytanou, a žádnej wanna-be trve hadnpoke od duhovky....:-)
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    MARZER: si to nechavaj delat, aby se navzajem poznali.
    MARZER
    MARZER --- ---
    JEAGER666: Baví mě, že většina lidí, co si tetuje rozmnožovací orgány a tak trochu ve vtipný souvisloti, si nechává tenhle komiksový styl. Děsně promakaný barvy a ostrý linky, musí být celkem drahá sranda ne? Stejně jak to péro na houpačce přes celý záda. To je docela přesvědčení. Já když si udělám ptáka co se jakože směje nebo má vypadat jako zmrzka, tak s tim problém nemam, jen bych si udělal outlinu někam decentě a dobrý. Co žene lidi utratit 10k za vychytaný veselý péro?
    Přece tě to tak dlouho nebaví, ten vtip, nebo tě někdo potká na ulici a řekne "wow, to je ale vychytaná kérka, krásná zmrzli.. né počkej. aha, super. To jsem nevěděl předtím, jasně! to je jakože zmrzka, ale ve skutečnosti je to pytel s koulema.. haha dobrý, dík, tak čau", nebo jak? máte někdo zkušenost?
    JEAGER666
    JEAGER666 --- ---
    "Jakou si dáte pane?"
    "2 ty koule v kornoutu prosím...."

RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: Ještě prosím o tetovačku Krokodýl Gándhí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nelson Mandala :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KBN
    KBN --- ---
    TAMTEN:
    S_O_U_L_MAN:

zajímalo by mě, jestli je ten tatér se svou prácí spokojen..
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    EVILMIND: Je to dobry, nezapomněl na okurku.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BANKMACK
    BANKMACK --- ---
    Dnes v Globusu... I'll be back

TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    TAMTEN: vzhledem k tomu, jak je na té tetovačce natočená, by ta podobizna měla mít na paži vytetovanou svou podobiznu...taková promarněná příležitost :(
    TAMTEN
    TAMTEN --- ---
    Mesarošová si nechala celou ruku potetovat svojí podobiznou. Hlavní roli hrají její bujné vnady - Super.cz
    https://www.super.cz/...elou-ruku-potetovat-svoji-podobiznou-hlavni-roli-hraji-jeji-bujne-vnady.html

RUDRA77
    RUDRA77 --- ---
    ROMALL
    ROMALL --- ---
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OLTSKUL: TOP!!! :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam