Ahoj, potýkám se s (pro mě celkem zásadní) nefunkčností Firenyxu a nemůžu přijít na to, kde je zakopanej pes.
OS WinXP SP3, FF 29 (ale před updatem ve FF 28 se to chovalo tejně), Firenyx 0.1.13.2011082301.
V liště doplňků ve FF mi svítí TURBO, což beru jako propojení Firenyxu s mým zdejším účtem. Když si otevřu seznam přátel, vše je ok. I rychlý přihlášení dvojklikem funguje.
Ale jakmile chci někomu ale napsat, vyskočí mi na liště ve Win při odesílání "Nastala chyba, problémy s přihlášováním" a v liště doplňků se můj nick změní na "nepřihlášen" a po cca 20ti vteřinách se tam objeví zpět můj nick. Ext. heslo jsem kontroloval a mám zadáno dobře. Dále dva lidi mi poslali zprávu do pošty cca 5 minut po sobě - jedna dorazila, druhá vůbec.
A jedna technická na závěr - když mi přišla ta jediná zpráva ;), tak jen na pár vteřin vyjela na liště a zas zmizela. Docela by se hodilo nějaký nastavení třeba ve stylu Mirandy - jestli a za jak dlouho má zpráva zmizet nebo jestli tam má zůstat dokud na ni nekliknu atd. Takhle jeden otočí na moment hlavu od monitoru a pak ani neví, že mu někdo psal.
Díky.