• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    FOXOVA: Nádherná postýlka!
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Moc hezké decentní dekorace do dětských pokojíčků:

    KUSKUS decor | Interiér - dekorace - walldesign
    http://kuskusdecor.cz/
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MATA: ikea:]
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    Tak jsme konečně vyřešili místo na Amálinky obrázky, přáníčka, fotky.... .) hlavně se tam nedostane náše micro_dítě :D
    MATA
    MATA --- ---
    FOXOVA: úžasná! kde jsi ji koupila
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    AAMALI16: si pis, a ma k tomu i ten zavojovej baldachyn... ikea no, ale snad to nejlepsi co jsem na trhu obecne, videla.
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    FOXOVA: Pohádková :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    tak jsme dneska koupili holce novou postylku... jeste detem dodelam koutek a pak dam fotku. Zatim jen orazek postele:]
    PUPPY
    PUPPY --- ---
    Díky všem za podnětnou diskuzi. Nakonec bude pokoj dole.
    KEYA
    KEYA --- ---
    AAMALI16: Tak ono zas záleží, jestli je v přízemí v obytné části místo na hrací koutek - to by potom nevadilo, že je pokoj v patře, protože by byl v podstatě jen na spaní... a až by byl čas na samostatné hraní, tak by zas nevadilo, že je mimo, protože to už je jedno, jestli jsou dveře zavřené o kousek dál... Taky mě napadlo, že by se tam dala pro přehled umístit chůvička...
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    MAARISTAAN: Tak o tom zadna, ale i tak bych pokoj v patre nedelala vidim a vim co rikam stejne jako pani Foxova .)...pred rokem jsme byli v teto situaci my a jsem stastna, ze je pokoj dole...ted uz zalezi jen a Puppy jak se rozhodnou .)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    ja to vidim doma, dite chce byt co nejvic s nama, takze delat detsky pokoj v patre, kde je spousta hracek a ne jen jeho postel, je podle me ted v tohle veku blbost. Uz vidim jak s plnejma narucema hracek slejza ze schodu nekolikrta za den, pada mu to, snazi se to sebrat az z tech schodu spadne. protoze si bude chtit hrat s nekym kdo je dole...Uklizet kazdej vecer hracky do patra a pro kazou kosticku lega behat nahoru bych teda taky nechtela.... kdyz se udela pokoj dole, neni problem si od vareni k diteti opdbehnout, hrat si s nim, zamichat polivku a zase si hrat. :]]
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    my umístění dětského pokojíku rozhodovali taky podle toho, abych na malého co nejvíc viděla...takže má pokojík vedle kuchyně - když vařím, vidím na něj a on na mě (a teda investovala jsem do digestoře:))...hodně sedíme u stolu, a prcek si může hrát v postýlce sám a přitom na nás vidí a my na něj...když usne, a příjde např. návštěva, přesuneme se do obýváku, abychom dítě nebudili...


    PUPPY: asi bych dětský pokoj udělala v patře, stejně nejvíce času bude trávit s váma, tedy dole, kde je více místností a kde se nejspíš (jak jsem z tvého popisu pochopila) nejčastěji vyskytujete.
    A až uplyne čas, a prcek se dostane do puberty, udělala bych změnu a pokoje si prohodila, at vás neruší, až bude chodít ráno z akcí s doprovodem, třeba :)
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    AAMALI16: No já bych taky nedělal dětský pokojík pro předškoláky nikde jinde než vedle naší ložnice, ale PUPPY hold to má rozmyšlený takhle (buď ložnice v patře, nebo dětský pokojík).
    Když to vezmu do krajnosti, tak rozhodně nenechám malýho dole (a sám budu spát v patře) už jenom kvůli případným zlodějům - vykrádačům baráků.
    Přeci prcka nenechám nekrytýho, na raně.
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    MAARISTAAN: Ja zase mluvim ze svych zkusenosti....a az budou deti ve veku kdy budou chtit utikat tak utecou odkudkoliv, at je to patro ci prizemi.....tem nasim to pujde obzvlast dobre, v nasem malem domecku staci otevrit okno a je venku....ale to mame snad jeste par let klid,doufam? Ja se hlavne chtela vyjadrit k tomu, ze pokud jsou deti jeste male tak bych jim okoj v patre urcite nedelala.... .)
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    inspirace ... http://www.byrilla.com

    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    AAMALI16: 3 leté zajistě nemá potřebu utíkat ... bral jsem to tak, že ten pokojík tam bude mít i později, ne jen ve třech letech.
    A mimo jiné vycházím ze zkušeností naší sousedky, který se 5ti letý syn v noci sebral a v pyžamu šel na procházku, protože zapomněli zamčít.
    Naháněli jej pak v noci po sídlišti.
    Pro mě naprosto nepředstavitelná hrůza.

    FOXOVA: Proto mluvím o vrzajících schodech :-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MAARISTAAN: to muze i kdyz je v patre... deti jsou obcas nevypocitatelny:]
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    FOXOVA: Souhlas..
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    PUPPY: To jsme resili taky a nakonec jsme se na budovani podkrovi vykaslali a udelali pokojicek v prizemi a ted jsem strasne moc rada...mam prehled Malina vi, ze jsem blizko, kdyz chce mit klid tak si zavre dvere a ma ho a me nedesi predstava, ze se Tyna za ni splha po schodech nahoru a ja nevim co se tam deje???Kdyz varim jen kuknu a vidim pres chodbicku do pokojicku a nemusim odbihat od sporaku s hruzou, ze mi dite skace treba z okna...proste pokud jsou deti male volili jsme zit spolu hezky dole...uvidime co bude za par let??? .)

    MAARISTAAN: Pokud je dite doma spokojene,citi se bezpecne a vi ,ze ma rodice na ktere se muze spolehnout tak nema potrebu ve 3-4letech nikam utikat....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam