• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    GINGERCAT: je tam automatický vypínání po hodině. mám dobíjecí baterky, jak jsme psala už jeden tak týden a už to bude dýl..))

    VERONIKA22: já mám dítě naprosto k neutahání. vstává kolem osmý, odpo nespí a v létě když je hezky tak jdem spát tak kolem osmé až deváté(dřív stejně neusne) a to už je docela tma.

    ZEMINO: emce budou tři. a jako fakt mám potřebu koupit ještě jeden sobě do ložnice!
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    YENNEFER:ty fosforeskující planetky máme nakoupené ve větším množví už pár let, měli jsme je i naaranžované na stropě v pokojíčku, ale na mě to působí strašidelně, já bych se toho bála sma, takže moc nevěřím, že ještě přijde jejich čas, ale nežíkej nikdy nikdy, že.. možná až bude někdy probérat planetární soustavu.. spíš věřím želvě :-)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    YENNEFER: a taky bych asi zauvažovala nad fototapetou, což mi přijde o něco lepší než kreslení na zeď, zvlášť tedy v pokoji pro větší dítě :-)
    http://www.asrovi.cz/shop/fototapety/8-dilne/fototapeta-komar-8-019.htm
    http://www.domnabytkuonline.sk/vesmir/c-1687/
    http://shopiq.cz/vesmir-1841350/
    http://www.zoznamtovaru.sk/tapety/9172043/
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    YENNEFER: takhle jsem to právě také myslela pro Hrabalku, že než se malovat se sluníčkem atd tak nakoupit lustr a jiné lampičky v podobě těch nebeských doplňků :o)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    GINGERCAT: to mi připomíná dotaz na majitelky želvy - dost se mi už taky zamlouvá ale jak ty děti vlastně usínají nyní v létě třeba kolem té 19-20hod? kdy je ještě strašně světla. nepláčou děti když nejsou na stropě vidět hvězdičky?
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    Želvu by určitě ocenila dcera, která neusne, když je úplná tma - jak dlouho tam vydrží ty baterky?
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    HRABALKA: promiň :) já to nepochopila,že ji jdeš koupit :) věřim tomu,že když na ní narazím v obcodě,tak ji taky vezmu :)
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    ZEMINO: co tím chceš, ehm, říct? Že pro 6 letou a její staré infantilní rodiče je to blbý? :-)) Ale to jsme nechtěli slyšet! :-))
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    HRABALKA: kdyby nebylo malému "už" 2 roky,tak bych ji ješčtě koupila.. ted jsme byli na návštěvě u známých a ti zse měli promitání medvídků a hvězdiček na strop s melodií.. malý na to reagoval dobře,usnul během chvilky..ale ono to bylo možná i tím,že jsme ho každý den utahali,aby spal co nejdřív :)
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    .. když vás čtu nechápu, jak jsme mohli dosud žít bez želvy, přijde mi, že želva je v každé domácnosti :-))
    NOVAKOVAPETRA
    NOVAKOVAPETRA --- ---
    KOPRETKA: Tak pro začátek spíš bych potřebovala jen vymyslet, jak ten pokoj zaplnit. Nábytek zatím nehoří, i když taky po bazarových nabídkách pokukuju. Jsem tak nějak zvyklá že by vše mělo být souměrný a u zdi.. a to mi přijde velká škoda na tak velký prostor..Napadlo mě, že bych nakoupila pestrý látky a sehnala pár tvrdých poštářů (jen akový ty dekorační) a udělala hromadu s polštářů..Jen na válečku a blbnutí..Jen mi prostě chybí inspirace:(
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    KOPRETKA: nam ta nase "nastesti nehraje", ale uz ji mame cca 2roky a holky bez ni neusnou...a barvy taky nemeni jen jakou nastavime takovou mame ale je to super vec....jo a mame berusku .))))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    NOVAKOVAPETRA: upřesni finančně spíš mín náročný. řekni strop.) a jestli chceš věci nové, nebo kombinaci staršího co si přetřeš..?
    NOVAKOVAPETRA
    NOVAKOVAPETRA --- ---
    Milé dámy, potřebovala bych poradit. Nemáte někdo nápad, jak zařídit cca 20m2 čtvercový dětský pokoj? Co se týče financí spíš míň náročný, a prozatím jen jako hernu..(Syn má 3 roky a ještě spí s námi) Absolutně netuším, ani nápad nemám:(
    NOVAKOVAPETRA
    NOVAKOVAPETRA --- ---
    Tak my máme želvičku a už rok na ní nedáme dopustit. Kuba je nadšenej a neusne bez ní..Navíc se s ní naučil počítat, každý večer mi počítá hvězdičky:)
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    KOPRETKA: vezmu dvě :-)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    HRABALKA: jo jo svítí to na stop a na okolí takže je to jako když ležíš pod oblohou. normálně jsme to s mužem rozbalili a přemejšleli, že jí to nedáme..)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SANTAL: normálně na aukru sem to koupila za stovku.)

    Aukro - Aukce OnLine
    http://deti.aukro.cz/listing.php/search?string=sv%C3%ADt%C3%ADc%C3%AD+%C5%BEelva&category=17425&sg=0
    HRABALKA: seženeš..)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam