• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    MACINA
    MACINA --- ---
    WERKA: no u nás se spíš bitkaří a to na zemi:)
    WERKA
    WERKA --- ---
    MACINA: Hezký :-). já bych se akorát bála té kytky na poličce - u nás by nevydržela ani týden. Ale na druhou stranu nemá každý doma cvoka, co hraje v pokoji ve volných chvílích míčové hry ;-)
    MACINA
    MACINA --- ---
    a ještě tady

    DSC_0452.JPG (3802958 B)
    MACINA
    MACINA --- ---
    pokojík našich kluků. nápad náš a realizace už jen muž :)

    DSC_0449.JPG (3686304 B)
    LILY
    LILY --- ---
    KOPRETKA: já si teda nedokážu představit, že bych se s tím furt musela skládat, stlát apod.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    TYNAKACENKA: předpokládám, že když někdo vynalezl takto důmyslný systém, předpokládám, že si dal i tu práci aby to vydrželo... a rozhodně to bude bytelnější než ikea


    SWATKA: no to asi jo, ale jelikož už plánuješ dost dopředu, a jelikož neplánujete kupovat větší byt, tak šetřit na něco takového se vyplatí. zlášt jestli máte nějakých 48m.
    TYNAKACENKA
    TYNAKACENKA --- ---
    KOPRETKA: já nechci být za skeptika, ale nepoláme se to?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SWATKA: no tohle je docela zajímavé řešení..
    tak snad neznáš..
    很棒的設計傢俱 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GRxvNhlS4V4&list=FLnf3atkjG19vy3kRpljHKbQ&feature=mh_lolz
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    SWATKA: aha. Tak to planujete vazne dost dopredu. Ja se tomu stale trochu vzpiram, ikdyz s rozrustajici se rodinou to nekdy je docela prakticke. Ale myslis, ze neni vubec zadna sance, ze treba zdedite milion a odstehujete se? :)
    MONKA
    MONKA --- ---
    SWATKA: my máme patro, který je klasicky dělaný i do panelákových rozměrů - konkrétně toto: http://www.postele-patrove.cz/produkt/patrova-postel-matous , ale naštěstí máme i vysoké stropy...........jsme sním spokojeni, máme ho v jedné místnosti, kde pod patrem je pracovna a máme to spojený s mini obývákem a druhá místnost je dětský pokoj, který syn obývá sám, ale taky mu budeme později pořizovat patro

    postel jsme sehnali od tohoto člověka: (dá se sním i domluvit i míry a před cca 6lety nás stálo 10.000,-)
    Postele-patrove.cz > palandy, patrové postele, manželské postele
    http://www.postele-patrove.cz/
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    SWATKA: a jak je stare dite? pred par dny tu probihala debata, ze detsky pokoj je do skolniho veku zalezitost dost zbytna, zejmena pokud v byte neni moc prostoru..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: a navíc nechat si udělat patro je celkem drahý (cca 15 000), prootže to je vždycky v podstatě na míru..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DISONANCE: výklopnou postel jsem viděla v tom pořadu vrabci v hrsti a moc se mi líbíla, šla bych asi do této varianty, jestliže SWATKA: nemáte hodně vysoké stropy - my máme stropy minimálně 3,45, takže to ani prostor nezmenšuje, můžu stát pohodlně pod patrem a vzpřímeně mohu klečet na patře..
    DISONANCE
    DISONANCE --- ---
    SWATKA: s výklopnou postelí mám skvělé zkušenosti. Sehnali jsme ji přes aukro za příjemných 5 000,-, koupili novou matrac v ikea a naši hosté si pochvalují pohodlné spaní, já zase snadnou obsluhu a víceúčelovost hostinského pokoje.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SWATKA: takže vy máte jeden pokoj a obývak, co?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SWATKA: no když tak o tom přemýšlím, tak je to vlastně 1+kk tenhle byt. jojo, budeme se stěhovat v březnu - tchán za tři roky doplatí byt a teď mu odešli nájemníci, takže tam ty tři roky budeme bydlet my - jsou to dvě ložnice, obývák, kuchyň, koupelna a velká chodba/předsíň, ve které se dá jezdit na tříkolce a ještě vlastně balkón a zahrada...

    moc se těším.. v červnu budu dodělávat školu a pak se chceme pustit do druhého, tak se to bude hodit...

    je to hrozný teď s tím bydlením - my jsme na tom ještě dobře, moje rodina bydlí ve vlastní vile na smíchově a my bychom s mužem chtěli zrekonstruovat půdu, ale podle odhadu archotekta by to bylo 2,5 milionu a hypotéku si v dnešní nejisté době brát nechceme... no uvidíme, no...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SWATKA: my, bydlíme v 1+1, máme jeden pokoj, kde na patře spíme my, pod patrem má erik prostor a jinak je tu pracovní stůl, sedačka a přebalovací kout. no a potom máme velkou kuchyň, kde trávíme s mužem večery..

    pak jsem měla ještě u rodičů černý, ale ten jsem tam nechala, protože byl hrozně těžký.. doporučuju, je bytelný a zajímavý..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SWATKA: naše investice byla asi 800 kč - postýlku jsme zdědili, stoleček zbyl v minulém bytě, koupili jsme židličku (mammut se nám nelíbil), dvě ty červené krabice na hračky a IKEA koberec...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ještě něco...

    nazev obrazku

    a nějaké detaily:

    nazev obrazku

    nazev obrazku

    nazev obrazku

    nazev obrazku

    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    tak ať jen nepřipomínkuju.. tady je náš provizorní "pokojíček" pod naším patrem na spaní. chtěli jsme, aby měl erik nějaký svůj koutek, kde bude mít k dispozici hračky.. docela si tam hraje, jsem s ním tedy v pokoji, ale bývá tam... až za tři měsíce bude mít svůj opravdický pokoj, tak nahodím... chtěla bych, aby tady měl méně věcí, ale prostor o 42 metrech zkrátka není nafukovací..

    nazev obrazku

    nazev obrazku

    nazev obrazku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam