• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SWATKA: mně dělá velký problém udržet pořádek v bytě kde se furt pohybujeme. takže kdyby nebylo manžela, tak neuklízím ani večer když děti zalehnou....neb zas přijde ráno že ano :oD
    ale skříně kam se leze třeba 2x denně a dává se tam prádlo se kterým se žehlim by mohli vypadat o trochu lépe a přehledně ať vždy najdu co hledám.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MADIETTA: to mě štve fakt jo? já bych ráda měla ve skříni uklizeno a ty komínky furt někam padají. pro děti jsem tedy zvolila šuplata....ještě debilnější :o/. furt se v tom hrabu a bordel jak v tanku.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KETHAMINA: taky tak, vyzkoušeno v šatně, tričkám, mikinám a většině svetrů je lépe složeným. Zbytek věším na ramínka.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    VERONIKA22: můžu mluvit za dva dospělý, že jsme se brzy i přes dispozice skříni vrátili ke skládání triček, muchlaji se a některý vzajemne elektrizuji, na raminkach mám nakonec halenky, šaty a saka.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SRETSIS: jojo jako tichý sluha. já zase plánuju, že až nebudu mít skříně a jen místnost zvanou šatna tak že bych vůbec trička neskládala do přiblblých komínků ale po vytažení z pračky bych je navlíkla na ramínko aby tak uschnuly. přežehlila bych je na tom ramínku ( snad to půjde ) a pověsila. přijde mi to takové nějaké jednoduší než stávající způsob skládání při žehlení a skládání do poliček.
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    VERONIKA22: Tak nemuselo by to být tak vysoko, ale z mého pohledu je to ideální řešení, kam oávat domácí oblečení. Místo "sluhy" totiž uvažuju o háčkách, a mát takovouhle tyč pod poličkou mi přijde ještě lepší. Teď tepláky a tričko na doma, hážem přes čelo postele - to chci brzy změnit:)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SRETSIS: já trpím představou, že šaty musí být uklizeny uvnitř nečeho kde na ně nebude moct prach, pach, a vůni z praní si udrží než si je někdo oblíkne. a zároveň bych nedopustila aby šaty vysely tak vysoko, to by bylo furt: mamí já chci táááámto, néé to vedle a nikdy bych nemohla říct dojdi se sám oblíknout. furt by to chtělo moji asistenci a né až před odchodem z domu ( zastrkat triko )
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Moc se mi líbí ta polička, pod kterou jsou zároveň háčky na oblečení

    MONKA
    MONKA --- ---
    ILLUZE: na tohle jsem už taky koukala a taky mě to dostalo
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    GORK: Klidné děti mám.), ale i u těch neklidných mi masiv připadá zbytečný, a při tolika posunech i moc těžký, stoleček máme z dřevotřísky ještě po mě a drží:) A komoda prostě zaujme, ale zajímalo by mě, kdo si ji opravu pořídí_)
    GORK
    GORK --- ---
    SRETSIS: jojo, za 28 tisíc pořídíš to, že se Ti tam nic nevejde. Designově je to opravdu hezký, ale do "oddělení" kalhot dáš tak troje kaťata, než se Ti propadne sololitový dno. Konkrétně ten šuplik na ponožky, bude tak na dvoje punčocháče. Mám dva kluky a na prvního syna jsme pořídili prachobyčejnej ikeáckej stoleček se dvěma židličkama z masivu. Než se narodil druhý syn, první ho zničil fixama, pastelkama, nůžkama, kladívkem..... vzala jsem brusnej papír, pilník, natřela bílou barvou, dotáhla šrouby a je to luxusní novej nábytek pro druhý dítě. Jestli je něco fakt k užitku, tak masiv, ne dřevotříska. Ale třeba máš klidné děti a design kolem sebe ocení :-)
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Moc se mi zalibily tyhle mini zidlicky, ale zas z detskyho pokoje nechci delat designovy showroom, jak se vam zdaji?



    Ale tyhle ptacky porodim stopro, chci je pouzit namisto nemeho sluhy, ptze neco na odkladani obkeceni vymyslet musim ...



    http://www.mujdummujsquat.blogspot.com
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Tak tohle me dostalo. Komoda, ktera za 28 000 korun zaruci, ze deti uklid obleceni tam, kam patri.)



    Dětský pokoj - inspirace
    http://blog.narodilose.cz/
    SMAROWA
    SMAROWA --- ---
    http://www.devoto.cz/cs/catalog/kids/category/bunk-beds# pomerne pekne kousky, treba by nekoho zaujalo!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TRISSIE: B knihy nejedl, ale poslední dny si je dává, naštěstí (i tak mě to štve) jen svoje. Tak uvidíme, jak se budou jeho chuťové preference ubírat dál.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANNAWA: no mě taky, ale s knihožravým miminkem jsem v rámci záchrany knižního fondu musela koupit novou knihovnu s dveřma :-)
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Díky za reakce, otevřené knihovny bych preferovala i ve zbytku bytu, tak se asi na prach vykaslu.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MADIETTA: my taky tak, knihy za sklem mi připadají jako vitrína s neživými artefakty.
    WERKA
    WERKA --- ---
    FUNTL: Já taky nejsem příznivec takového toho echt dětskéhé nábytku, co má postel ve tvaru auta nebo úchtky - kytičky a tak. Ale tohle by mi kupodivu nevadilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam