• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    MONKA
    MONKA --- ---
    SWATKA: nad ní jsme taky uvažovali

    VERONIKA22: spí prozatím na válendě, ale není to moc ideální, výšky miluje, leze kamkoliv a je docela opatrný........máme s manželem taky postelové patro a od malička nám tam leze, tak je v tomhle docela zručný
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MONKA: a teď spí v tyčkové posteli? a jaký má respekt z výšky? z tyčkové do vyvýšené bych se asi bála. já prozatím těm tyčkám děkuju, že mi to dvounohé zvířátko udrží.
    kdybych měla hodně moudré klidné dítě tak dám kolem té vyvýšené posteli sítě ( až ke stropu+navěsit malířské výtvory ) a jsem asi dost v klidu.
    MONKA
    MONKA --- ---
    potřebovala bych poradit:
    Chceme synovi (skoro 3r.) koupit postel a pořád váháme s výběrem (finančně jsme omezeni), nevíme jestli pořídit klasickou postel nebo zvýšenou postel se skluzavkou (po které touží). K tomu řešíme jestli, je ta zvýšená postel vhodná pro jeho věk, jestli nespadne apod....anebo jestli pořídit tu klasickou, a až by byl větší (třeba až by šel do školy) pořídit tu zvýšenou. Ještě bych dodala, že syn miluje výšky a skluzavky, proto po ní tak touží. Na jednu stranu si říkám, že kdyby ta zvýšená postel měla skluzavku neměl by tendenci třeba zní skákat.
    Máte někdo zkušenosti se zvýšenou postelí?
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    VERONIKA22: Oni udelali takov flash plánifikátor na skříně pax, nevím jestli v češtině, ale v jiných jazycích ano, můžeš si s tím pohrát. My máme dva supliky a dva kose komplement, polici, nad tím tyč a úplne nahoře polici se dvěma latkovejma krabicema (nova kolekce-bily a kytickama). Plus držák na sály. Paráda.

    KEYA
    KEYA --- ---
    VERONIKA22: Přesný odkaz na to, co máme není - dávali jsme to dohromady z jednotlivých částí - jak píše WERKA. Chce to promyslet kam a zvolit si velikost korpusu - od toho se pak odvíjí, co tam dáš. Výhoda je, že se to dá dokupovat postupně - jak police, tak různé vychytávky a přizpůsobovat tak potřebám a místu...
    WERKA
    WERKA --- ---
    VERONIKA22: Vzhledem k tomu, že PAX je systém, kde si skříně skládáš s dílčích komponentů, tak konkrétní odkaz asi bude problém. Když jsme je před deseti lety dávali dohromady my, tak aspoň bylo několik typů dveří, několik typů korpusů a spousta vnitřního vybavení (košíky, zásuvky, tyč, police....). My si to tenkrát rámcově prohlédli v IKEA, vzali si leták se všemi díly a pak to vymýšleli...
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KEYA: můžu poprosit o odkaz, ikea mi vyhledala 4str obrázků :o/

    MAARISTAAN: no super, kéž by to šlo i u nás :o) stejně asi neodolám ty ramínka nevyzkoušet
    KEYA
    KEYA --- ---
    VERONIKA22: Tak mě ta dětská trika drží poměrně dobře v těch komínkách - ta menší (pro tříleťáka) skládám jen rukávy a pak napůl - a v pohodě. A ani v tom Prokop nenadělá moc velký nepořádek, když si jde pro triko sám... a z vrchu rozhodně nebere :).
    Jinak nedám dopustit na IKEA šatní skříně PAX a různé vychytávky do nich - máme je my dospělí a mám v plánu je pořídit časem i pro děti :).
    LILY
    LILY --- ---
    MAARISTAAN: já to často hážu přes opěradlo židle a vůbec všude možně...a pokud jich na sobě není moc, tak taky nejsou zmačkané..
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    Co to je za divnou paniku? Od narození věším trička a mikiny na ramínka a nikdy jsem je neměl zmuchlaný a elektrizujicící :-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SWATKA: mně dělá velký problém udržet pořádek v bytě kde se furt pohybujeme. takže kdyby nebylo manžela, tak neuklízím ani večer když děti zalehnou....neb zas přijde ráno že ano :oD
    ale skříně kam se leze třeba 2x denně a dává se tam prádlo se kterým se žehlim by mohli vypadat o trochu lépe a přehledně ať vždy najdu co hledám.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MADIETTA: to mě štve fakt jo? já bych ráda měla ve skříni uklizeno a ty komínky furt někam padají. pro děti jsem tedy zvolila šuplata....ještě debilnější :o/. furt se v tom hrabu a bordel jak v tanku.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KETHAMINA: taky tak, vyzkoušeno v šatně, tričkám, mikinám a většině svetrů je lépe složeným. Zbytek věším na ramínka.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    VERONIKA22: můžu mluvit za dva dospělý, že jsme se brzy i přes dispozice skříni vrátili ke skládání triček, muchlaji se a některý vzajemne elektrizuji, na raminkach mám nakonec halenky, šaty a saka.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SRETSIS: jojo jako tichý sluha. já zase plánuju, že až nebudu mít skříně a jen místnost zvanou šatna tak že bych vůbec trička neskládala do přiblblých komínků ale po vytažení z pračky bych je navlíkla na ramínko aby tak uschnuly. přežehlila bych je na tom ramínku ( snad to půjde ) a pověsila. přijde mi to takové nějaké jednoduší než stávající způsob skládání při žehlení a skládání do poliček.
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    VERONIKA22: Tak nemuselo by to být tak vysoko, ale z mého pohledu je to ideální řešení, kam oávat domácí oblečení. Místo "sluhy" totiž uvažuju o háčkách, a mát takovouhle tyč pod poličkou mi přijde ještě lepší. Teď tepláky a tričko na doma, hážem přes čelo postele - to chci brzy změnit:)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SRETSIS: já trpím představou, že šaty musí být uklizeny uvnitř nečeho kde na ně nebude moct prach, pach, a vůni z praní si udrží než si je někdo oblíkne. a zároveň bych nedopustila aby šaty vysely tak vysoko, to by bylo furt: mamí já chci táááámto, néé to vedle a nikdy bych nemohla říct dojdi se sám oblíknout. furt by to chtělo moji asistenci a né až před odchodem z domu ( zastrkat triko )
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Moc se mi líbí ta polička, pod kterou jsou zároveň háčky na oblečení

    MONKA
    MONKA --- ---
    ILLUZE: na tohle jsem už taky koukala a taky mě to dostalo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam