• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    FOXOVA: kupovala jsem na Hájích vedle Lidla. Myslím, že je to Malvík? Je to podsedak baby smart. Stal 1000,- a synovi jsou 4 a ještě vydrží. Řekla bych tak dlouho dokud se mu nebude sedět u stolu pohodlně.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MARKYTKAK: prosímtě, kde se dá ten podsedák sehnat. Pro jak maximálně starý dítě je použitelný?
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MERTLI: moc te nepotěším, ale máme oboje :)) začínali jsme variantou č. 2, protože na to dítko dobře vyleze. pote jsme ke třetím narozeninám dokoupili podsedak. o ten se casem začali prát, takže jsme dokoupiliještě jeden pro mladší dceru a máme dva. Ale židlička je u stolu stále také, občas na ní jeden nebo druhý sedí, hlavně při modelování, kreslení a tak. A hlavně si jí přisunují k lince, když mi pomáhají s vařením. A to jí okupují oba dva najednou. Casem stejně dokoupíme ještě jednu a přesunou se ke stolum v pokojíku. Podsedáky, ale mají radši, tahají je i ruzně po byte, ke konferenčnímu stolku, syn si ho dává i na me kreslo co mám u pc, když se na něco dívá. dávají si ho i na zem, když si hrají. Jeden čas na něm seděli i na sedačce v obýváku :D takže za mě obě dvě :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MERTLI: stejně starý syn právě přešel na cosi a la jitro, co jsme spokojeně podědili a je to super mimo jiné proto, že si na to bez potíží vleze sám.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    diky moc vsem!
    LINY
    LINY --- ---
    MERTLI: My využíváme levnější variantu židle Jitro .
    Židle Zuzka ,nově snad ZUZU od českého výrobce fa. Gazel.
    A velká spokojenost.
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    MERTLI: tez mame Jitro, u druheho ditete uz od nejakych 10 m, a naprosta spokojenost. To, co jsi psala o visicich nohou u podsedaku neni podle meho chapani jen problem neprijemneho pocitu, ale je to hlavne nezdrave (predpokladam z hlediska drzeni tela, mozna i obehoveho systemu).
    TIMA
    TIMA --- ---
    MERTLI: My jsme podsedák používali a měli ho rádi. Hodně na víkendy jezdíme, takže jsme ocenili, že se dá snadno převážet kamkoli.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MERTLI: máme JITRO (tedy tu českou variantu druhého obrázku), byl to instahit - v závislosti na výšce dítěte (náš má asi 90cm) je dobré k tomu přikoupit ještě jedno stupátko, aby se na židli dítě dostalo pohodlně samo. Plus područky, ty se u nás taky ujaly.
    Legrační je, jak si v poslední době kočka zvykla sedět na spodním stupátku, když malej večeří, aby všechno, co upadne, mohla okamžitě zlikvidovat :-)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    MERTLI: máme rostoucí židli a můžu jen doporučit ... dítko si na ní vyleze samo (odpadá vysazování na podsedák), má oporu, je nastavitelná jak výška sedátka tak podnožky,..
    Za sebe tedy radím taky druhou variantu. Jen pozor, máme židličku ze smrkového dřeva a po cca dvou letech už je docela rozviklaná. Což mi při výběru nějak nedošlo, že ten smrk je na tohle opravdu nevhodný materiál.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    MERTLI: máme pro děti tu druhou židli, česká varianta se jmenuje jitro....to první mi přijde jako provizorní varianta, na stabilní sezení se mi to moc nelíbí....
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    Ahoj, jdu si pro nazory - dcera (21 mesicu) uz mi nechce sedet v te klasicke ikeacke jidelni zidlicce (ANTILOP), tak zvazuju dve jine varianty k jidelnimu stolu - podsedak, ktery by se dal na normalni zidli

    nebo nejakou rostouci zidlicku typu Stokke


    Nekdo mi rikal, ze muze byt hodne neprijemny pocit, kdyz dite nedosahne nohama na zem/oporu na zidli, proto by mi prisel ten podsedak nevhodnej... Mate s tim prosim nejaky zkusenosti/jak to resite vy? Diky.
    KEYA
    KEYA --- ---
    MARKYTKAK: Tak to můj muž naštěstí ví, kde jsou hranice jeho kutilských schopností i ochoty něco kutit... teď už jen na ni našetřit... Chtěla bych tuhle: http://www.postele-palandy.cz/patrove-postele-max.php s drobnou modifikací... Ale dětem se hrozně líbí tahle: http://www.postele-palandy.cz/images/reference/olga-malcova-sechovcova--palanda-dominika.jpg Ale ta se nám bohužel do paneláku nevejde...
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    AAMALI16: ooo, diky ;)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    LENIEUX: ono ho to přejde (snad) :D
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    FILOMENA: To je nejkrásnější pokojíček jaký jsem kdy viděla....
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    MARKYTKAK: Na to se prijdu podivat :))
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    kamarádka má také palandu od http://www.postele-palandy.cz/ a je s ní spokojená. Mě se také líbí, ale muž mi ji nechce dovolit, že prý stluče něco sám :D
    DNAPORTRETY
    DNAPORTRETY --- ---
    Nedávno jsem měl tu čest nahlédnout do zákulisí toho, jak se vyrábí nábytek. Myslím, že to do tohoto fóra může být užitečné:

    http://www.radekvymazal.cz/vyroba-nabytku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam