• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy

DĚTSKÝ POKOJ - DĚTSKÝ SVĚT

Jak jste zařídili svému dítěti pokoj? Kde jste se inspirovali? Co jste si sami vyrobili? Jakpak jste ho vyzdobili?
    Vše o dětském pokoji patří sem: fotky, články, rady, typy, plánky apod.

spřízněné kluby na NYXu:

rodina: KLUB POKROČILÝCH RODIČŮ + MATEŘSKÝ CIT + TVOŘÍME S DĚTMI A PRO DĚTI
    kutil: DOMÁCÍ VÝROBA ORIGINÁLNÍHO NÁBYTKU + DOMÁCÍ KUTIL + KUTÍME A VYRÁBÍME
    domácnost: DOMÁCNOST, ANEB ... + DOMÁCÍ ROZPOČET + FOTKY BYTEČKŮ A DOMŮ
    design: BYTOVÉ DEKORACE + DOMÁCÍ FLÓRA + INTERIER DESIGN + ŽIVOT NA BALKONĚ + ZAHRADY
    nábytek: BAZAR NÁBYTKU + IKEA + POČÍTAČOVÝ NÁBYTEK + EDITACE KOLEJNÍHO POKOJE

Návod na vkládání obrázků najdete v . n . á . p . o . v . ě . d . ě .

rozbalit záhlaví
    MADE
    MADE --- ---
    VERONIKA22:
    SWATKA: Tak jsem si koupila v ikee stoličku a k vánocům vyrobíme mini kuchyňku... stolička je z masivního dřeva a předpokládám, že na tom vařič ze samolepky nebude jen tak držet.. Jak to udělat? Nebo něčím natřít tu stoličku? Znáte nějaké nátěry, které nebudou vadit na dětském nábytku? Většinou to jsou tak trochu sajrajty...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    VERONIKA22: Ta je super, to je vase dyi? Kuchynky mi prijdou dost drahe, ale koupe se nas metyka, erik si s tim hraje jen nekde venku, doma ma jiny veci
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Krásná proměna ložnice na dětský pokojíček:

Můj dům, můj squat: Nadčasový dětský pokojíček
    http://mujdummujsquat.blogspot.cz/2013/11/nadcasovy-detsky-pokojicek.html
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    RADOOZKA
    RADOOZKA --- ---
    Ahoj mam tu novou houpacku pro jedno az tri deti od 18 mesicu,nevejde se nam do bytu nevhodny darek,tak treba do baracku nebo vetsiho bytu :-) cena 700kc

REALLK
    REALLK --- ---
    Děkuji moc všem za odpovědi ! :)
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    REALLK: Máme tohohle svítícího králíčka:

Kupovala jsem ho tady: http://kokinodesign.cz/18-sv%C3%ADtidla, ale koukám, že už mají jen prasátko.
    MONKA
    MONKA --- ---
    REALLK: syn má u postele bludičku, kterou nechám svítit do té doby než usne, pak jí vypínám.
    když byl menší nechávala jsem bludičku celou noc, protože chodil na nočník
    HADE
    HADE --- ---
    REALLK: Naše holky spí obě v úplné tmě a při zavřených dveřích odmalinka a žádný problém s tím nemají. A pokoj je zatemněný žaluziemi a závěsy.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    REALLK: starší vyžaduje lampičku na druhé straně pokoje, mladší je to fuk a očividně by jí prospělo být rovnou ve tmě...
    v noci to pak řešíme světýlkem z ionizéru, je docela silné
    NIAM
    NIAM --- ---
    REALLK: máme elektrickou solnou lampu se stmívačem, na usínání je úplně ztlumená - to světlo z ní je opravdu minimální. V noci ji vypínám.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Deda mi erika na chate naucil na svetlo, driv nepotreboval. Taky mu pak zhasnu, ale blby je, ze kdyz se v noci vzbudi, chce zase rozsvitit, coz bylo v garsonce neprijemny, pak jeste praskla zarovka v predsini, kde to svetlo bylo snesitelny, tak jsem musela svitit na zachode, kde jel vetrak. Doufam, ze ho to nejak odnaucim.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    REALLK: nechávám slaboučkou žárovku při usínání a po usnutí, když jdeme taky spát, zhasnu úplně.
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Inspirace na dětský věšáčky:

Můj dům, můj squat: Do puntíku zorganizované kabelky
    http://mujdummujsquat.blogspot.cz/2013/10/do-puntiku-zorganizovane-kabelky.html
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    REALLK: Mojo taky jsem to neřešila, usínání s pootevřenými dveřmi, pak tma a při kojení (ze startu) náladovka .) opatrujte se!
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    REALLK: Nechávám malinko - na škvíru - pootevřené dveře, než zaspí.
    V noci problém není - bydlíme ve městě, takže naprostá tma v pokoji není.
    REALLK
    REALLK --- ---
    máte u postýlky lampičku náladovku a máte ji zapnutou přes noc? nebo to řešíte jinak?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam