• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RADIO23RADIO23 - nonstop ONTCP/IP
    rozbalit záhlaví
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    THRASHER: pisni na radio email a nabidni se, aktualni direktor se ti pak nejspis ozve a dovysvetli co a jak a proc ... // ja do toho provozu uz tolik nepindam :D

Ono ve finale mame par verzi webu, v ruznem stadiu rozdelani a funkcnosti, ale razi se idea, ze nez blbej web, tak radsi zadnej. Kazdopadne CEO to ma v ToDo, je to v reseni, jen to proste nejde tak nejak rychle.
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    VEEHELL: no vsiml jsem si, ze na mc, ale ty titulky zmateny jen znamenaj, ze to kazdej po minute vypne jako ja. Navic nevim, jestli hrajou sva lidi nebo je to zrcadlo,… a final byl, ze to neslo pustit jinde nez na mobilu.. to uz sem se malem valel po zemi v kreci. Co si s tim dat trochu praci?

Web prece nemusi bejt nijak hustej, co tam vladtne na byt? Spis bych rekl, ze to ted nena na srarost nekdo spolehlivej a jen tak to smrdlate :) bez urazky
    Tak mi dejte pozadavky a zkusim to nejak vymyslet. Spravcovat to nemusim, to je vas majetek, ale kurna chci bycto radio fungovalo a nevypadalo to jak smrt tekna v cr
    VEEHELL:
    VEEHELL:
    VEEHELL:
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    THRASHER: streaming jede na vicero platformach, kdyz to jde a nezablokuje to nejakej hlidac autorskejch prav. Misto SoundCloudu to je na MixCloudu.

ad_web: ano je to na picu bez webu .... ale nejak namisto aspon neceho, se porad bavime o tom "poradnem" webu ... , mozna bude na case oprasit jeden z tech webu od Humanoida, Vasila, nebo Hanze :D
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    Davat stream na fb je fakt kokotina kluci…
    Proc je takovej problem zprovoznit web? Vsude po internetech mate odkazy na neexistujici web.
    Proc?
    Streamujte to na sc kdyz nemate moznost to mit u sebe. Omg
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HNZ: S tímhle idiotem se nemá cenu bavit. Věř mi :)
    HNZ
    HNZ --- ---
    UNUX: di do hajzlu voe
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    ... tak na pristi uterek se chysta nemala pochystavka ... mozna prijde i kouzelnik ...
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    Bylo by mozny mit server, jestli je to aktualni.
    Potrebuju ale nejaky info, pls do posty.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    VEEHELL: syrova nahravka, pouzil jsem jen "Click removal" a "Normalize" ... a prevedl do 320tovej empetrosek ... https://deepcastle.net/01072023_Friendly_DJs_at_Radio23.zip
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    mame nahrano par hodin :D

VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    priprava kejsu na zitrejsi blbankovani

OTZ
    OTZ --- ---
    radio23.cz pinga, tzn on air? :)
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    ... dnes se hralo az do usvitu ... Nevysilalo se, nenahravalo se....a bylo to bozi. Slusna prdel panove. Diky.
    HNZ
    HNZ --- ---
    stale je to k dispozici, pokud by to chtel nekdo posefovat. my uz na to po 23 letech nemame cas ani naladu
    OTZ
    OTZ --- ---
    ake smutne.. :/
    HNZ
    HNZ --- ---
    OTZ: uz je to tak. nema se o to kdo starat
    OTZ
    OTZ --- ---
    hele, freetekno.cz hlasi 404. to je schvalne? a radio23.cz i r23.cz ani nepingat
    RADIO23
    RADIO23 --- ---
    AZI_: a co schvalit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam