• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RADIO23RADIO23 - nonstop ONTCP/IP
    BERROSCH
    BERROSCH --- ---
    egotrip s falusem?
    MERAK
    MERAK --- ---
    Dnes od 19:00 další díl pořadu Drumandbass.cz, tak jak to jde. Tentokrát usedne do křesla pro hosty spolupořadatel největší české dnb události Let It Roll, DJ Bifidus Aktif, živý set přijde zahrát DJ Reborn. V 19:00 na vlnách Radia 23 na slyšenou!
    OTZ
    OTZ --- ---
    N_I: no celkově jo ale chvílema to furt načítalo
    N_I
    N_I --- ---
    me prislo ze prenos jel v poradku...? nebo se mi to opet jen zdalo?
    OTZ
    OTZ --- ---
    musim podat stížnost Mokum channel začal vypadávat a z vysočan to jede cajk..já ale nechci poslouchat ten electroswing:D
    KEL
    KEL --- ---
    ja tam vidim teda churka :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    KEL: jo tak, já myslels že tam je trailer:)
    KEL
    KEL --- ---
    OTZ: mozna jeste ta party nezacla
    OTZ
    OTZ --- ---
    mi to nefunguje..
    BABB
    BABB --- ---
    pěkný
    RADIO23
    RADIO23 --- ---
    OTZ
    OTZ --- ---
    KEL: pecka!
    KEL
    KEL --- ---
    MERAK
    MERAK --- ---
    dnesni DnB Fever mensi zpozdeni .. za 15 min. se zacina
    OTZ
    OTZ --- ---
    MERAK: jop díky..fanoušci se nemohli dočkat:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    prosimvás kdy bude někdo ve studiu? potřeboval bych nahodit podcast tohoto na server..
    MERAK
    MERAK --- ---
    cerstvej podcast pro radio23 ,)

MERAK's Lazy Tempo Chart 2011 - 01
    Merak io.lab - MERAK's Lazy Tempo Chart 2011 - 01 | Mixcloud - Re-think radio
    http://www.mixcloud.com/merak/meraks-lazy-tempo-chart-2011-01/
    LUKEZ
    LUKEZ --- ---
    DATELON: berem to jako takovou malou party:)) a taky kvuli casu a prostoru.. kdyztak se udela mp3:)
    DATELON
    DATELON --- ---
    LUKEZ: dyt to je sobota... proc nehrajete radsi v tydnu?
    MERAK
    MERAK --- ---
    .

Omlouvame se .. dnesni porad "Tak jak to jde? drumandbass.cz" se rusi z duvodu nemoci!

.
    LUKEZ
    LUKEZ --- ---
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    MERAK: HUA to zni super!!!!
    MERAK
    MERAK --- ---
    .

Každé poslední pondělí v měsíci DnB Fever crew v pravidelném vysilani na internetovém vlně Radia23!

Uslyšíš to nejlepší z drumandbassu za uplnynulý měsíc a i to nejhorší. Těš se na názory, zážitky a komentáře všech horečkou posedlých feveráků a jejich hostů. Bavit se budeme o tom co se odehrává nejen na naší scéně. Každým dílem tě budou provázet min dva borci, kteří tě budou cca 90 min kvalitně bavit.

Dne 30.1.2012 od 20:00 si pusť tzv. "Nulté vydání“, kde se sejde podstatná část partičky a kde blíže podebatujeme o připravovaném konceptu dalších vydání. Servítky si rozhodně nebudeme brát s nikým a to ani s tebou. Reagovat budeme jak na komentáře, tak i na otázky fanoušků či posluchačů. Povídáním to rozhodně neskončí, čekej speciální mini sety účinkujících a hostů. Poslouchej internetové radio23 - http://radio23.cz/ a nech se omámit DnB Fever náladami a barvami!

.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam