• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    113KWCSFD - Česko-Slovenská filmová databáze
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    YBUKO: nefunguje to tam tak, že by ti líbali nohy za to, že jim tam přidáš neznámý film. Většinou je to tak, že si nějaký takový viděl třeba na nějakym festivalu a pak zjistíš, že tam není. Proto požádáš v návrzích o jeho přidání, aby sis ho mohl ohodnotit, a proto pěkně poprosíš, protože každýmu je to jinak úplně jedno :-)
    Ale rozhodně se tam nestyď napsat to samé znovu i s pokáráním, proč jako nikdo nic neudělal :-)
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    YBUKO: je vidět, že to tam ještě moc neznáš :-)
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    YBUKO: uvidíme, vypadá to, že ten film skutečně zatím v databázi není (první úspěch). Snad se k tomu odhodlaj, když si tak pěkně poprosil :-)
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    YBUKO: ono je to takhle komplikované, aby tam každý nedával co chtěl a nezasralo se to. Kdysi se to řešilo takzvaným " Postrádáte tady něco" formulářem. Jeho odezva trvala ale někdy až rok, což se nesetkávalo zrovna s kladným příjetím uživatelů. Už nějakou dobu se to tedy řeší přes uživatele v diskusi, kteří mají dostatečná práva, ovšem ti, kteří si mohou dovolit přidávat celé filmy, není mnoho. Pomo si dost zakládá na důvěře a tu plnou dává opravdu málokomu, většina lidí, co má nějaká práva, mohou tak maximálně přidávat herce/režiséry, galerie apod.

    Ale v diskusi každou chvilku napíše něco ve stylu: "přidat prosím tyto filmy" a pod tím vybleje 25 odkazů na IMDb.
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    YBUKO: napiš to do diskuse do návrhů a pokud se někomu mocnému bude chtít, dá to tam. Nesmíš ale při tom zapomenou dát i odkaz na IMDb, případně jiný rozumný zdroj. Nesmí to bý studijní/amatérské filmy. A taky si dej fakt pozor, jestli to tam už jednou není. Vyzkoušej jak originální, tak český tak případně anglický název.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KEMAL: Tenhle zpusob urcovani skody se pouziva u vseho. Pocet piratskych kopii x cena originalu
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    113KW --- --- 22:44:52 25.8.2007

    :) no já nevim mně to nadhozený téma zaujalo ale čtu to až teď

    ten kluk je dement o tom žádná, ale mně spíš pobavila ta mluvčí Bontonu: "film si stáhlo 100.000 diváků, kteří BY JINAK ZA LÍSTKY DO KINA ZAPLATILI 10 miliónů Kč". jakoby každej kdo si film stáhne to měl jako alternativu k zakoupení lístku. to je fakt k smíchu.

    Nevim, ale měli by to asi soudit v Českých Budějovicích, takže jestli to bude někdo sledovat a zjistí kdy a kde bude líčení před soudem tak já bych se tam podívat šel...
    113KW
    113KW --- ---
    (no tak rozproudit diskusi na tema pirati se mi moc nevede :-)
    JOHN_KRYSPIN: na csfd si prece muzes svoje ID zmenit. kryspin neni zas tak neobvykle, je mozny ze nekdo uz driv tvoje ID pouzival a napsal pod nim ony komentare. tak se to mohlo stat.
    113KW
    113KW --- ---
    btw.co si myslite o tom klukovi co zkopiroval simpsonovi? http://filmpub.atlas.cz/aktuality/131223-petice-za-zachranu-pirata-ceskych-simpsonu.aspx
    113KW
    113KW --- ---
    JOHN_KRYSPIN: resp.nez do webarchive nekdo zaregistroval csfd :-)
    DARKY
    DARKY --- ---
    Ještě ohledně toho testu, kdo ho neudělal a napíše Pomovy na mail pár vět, jak ho zajímá film a že si hrozně přeje psát komentáře, tak mu to Pomo docela rychle zařídí.
    MONONOKE
    MONONOKE --- ---
    Kdyby jste o tom nezačali tak bych si na starý design ani nevzpomněla ale pamatuju si, že když to změnili tak jsem strašně nadávala :))
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    113KW: udělali to proto, protože si pomo strašně moc myslí, jak je to megahyper moderní vzhled a posun dopředu a jelikož je pomo ztělesněná arogance, nezajímá ho, že se to nikomu nelíbí a říká, že jsme konzervativní. Samozřejmě, že už jsme si zvykli...
    113KW
    113KW --- ---
    btw. zkus jeste hlasovat v ankete ktera je v prispevku 113KW --- --- 23:08:42 29.7.2007
    113KW
    113KW --- ---
    nasťa updated

    mam ted na mesic novou praci a nemam cas chodit na nyx tak casto jako driv - budu chodit jen cca jednou tydne, takze nasťa se nebude updatovat tak casto. a komu se to nelibi, at si ... :-)

    zajimavost: jak csfd vypadala v prubehu let sve existence: http://web.archive.org/web/*/http://csfd.cz
    KINGFISHER: taky mam dojem ze je to krok zpet, ale proc to udelali fakt netusim...mozna kvuli rychlosti nacitani nebo nevim...
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    ale body nepotřebuju
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    molly cerstve na csfd jako malamia
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    Jsem taky na čsfd, ale body vyměňovat nebudu :-), ID stejné
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    PANTARIL: no těžkej zrovna asi neni, píšu že se souběžně otevřenou imdb to jde udělat pokud člověk pořádně čte otázky. Je tam třeba: "který film nerežíroval David Fincher" a možnosti a) Vetřelec: Vzkříšení, b) Klub Rváčů a c) Sedm. Nebo to jak píšu dole "který film jako první vydělal přes miliardu USD: a)Jurský park b)Titanic c)Pán prstenů.

    prostě takový encyklopedický údaje který lze poměrně snadno vyhledat. deset vteřin na jednu otázku je imo dost času
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    KEMAL: tn test byl tezky? na co se tam treba ptali?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam