KARADUM: nulova komunikace pri reseni problemu. Ja i kamaradka jsme musely kratce po zacatku prestat. Ona kvuli tomu, ze ji neplanovane zmenili rozvrh a ja ze zdravotnich duvodu - mela jsem nalez, kdy mi doktorka na dlouhou dobu zakazala cokoli jineho krome klidne chuze. Byly jsme tam fakt parkrat, chtely jsme se s nimi domluvit alespon na castecnem vraceni penez. Na lekcich nas odkazali na pani, co ma penize na starosti. S tou jsme se snazily opakovane komunikovat mailem, ale na zadny z mailu neodpovedela, ackoli je cetla. Kdyby klidne napsala, ze penize bohuzel nevraceji, cokoli, bylo by to akceptovatelne. Ale ignorace podle me seriozni neni.
Co se tyce lekci, chodila jsem k panu Pileckemu, ktery mi moc jako lektor nevyhovoval a na lekcich nebyla tak pratelska a uvolnena atmosfera, na kterou jsem zvykla z jinych tanecnich kurzu, ale to je jen muj osobni subjektivni dojem a mozna jsem to tak vnimala jen ja. Rozhodne to neni neco, cim by se mel pripadny zajemce ridit :)
Kazdopadne kvuli tem problemum s komunikaci si radeji pro lindyhop zvolim v budoucnu nekoho jineho. Mrzi me to, protoze jejich lektori jsou sikovni a mam to k nim na lekce kousek.