mám potíže se svým FB učtem (soukromým)
Dneska mi FB oznámil, že mám potenciál oslovit mnoho lidí, at tak že Pokud chcu účet odemknout, mám zapnout Facebook Protect.
Potvrdím to. Objeví se obrazovka s oznámením: "Vítejte v programu Facebook Protect
Váš účet má potenciál oslovit hodně lidí, takže u něj požadujeme vyšší zabezpečení. Tenhle bezpečnostní program jsme vyvinuli pro účty, jako je ten váš.
Další informace
U vašeho přihlášení už jsme aktivovali některé pokročilé způsoby zabezpečení.
Dál s vámi projdeme podrobnosti o programu Facebook Protect a pomůžeme vám dokončit jeho aktivaci."
Klidnu na další
Objeví se obrazovka:
Facebook Protect Benefits Screen
Pokročilé zabezpečení, které běží nepřetržitě
Vyšší zabezpečení přihlášení, ať se do vašeho účtu nedostane nikdo cizí. Další informace
Pravidelné aktualizace zabezpečení a proaktivní výzvy, když spustíme nějakou novou funkci. Další informace
Před dokončením aktivace Facebook Protect provedeme rychlou kontrolu vašeho účtu, která odhalí bezpečnostní rizika.
Klidnu na další.
Objeví se obrazovka:
U vašeho profilu jsme provedli kontrolu bezpečnostních rizik
Našli jsme jeden problém, který je třeba vyřešit před aktivací programu Facebook Protect.
Zapněte dvoufázové ověření
U Facebook Protect ho vyžadujeme, protože díky němu můžeme zaručit maximální ochranu vašeho přihlášení.
Vaše heslo je v pořádku
V nastavení účtu si můžete heslo kdykoli změnit:
Kliknu na Vyřešit
Zapněte si dvoufázové ověření
Dvoufázové ověření je jedno z nejúčinnějších bezpečnostních opatření programu Facebook Protect.
Zabezpečení vašeho účtu pomocí dvoufázového ověření pomáhá váš účet chránit před neoprávněným přístupem, a to i v případě, že někdo získá vaše heslo.
Klinu na Aktivovat.
Dostanu výber zpusobu zabezpeční. Vyberu jakýkoliv z nich.
Chce to po mě zadat heslo.
Ale já už si heslo nepamatuju, tak ho chcu změnit.
V PC vůbec změnit nejde.
Na mobilu to pokračuje možnostmi odeslat na mail autentizační kod.
TEn zadám do příslušné kolonky a změním heslo.
At zvolím jakékoliv heslo, tak dostanu oznámení, že je heslo špatně.
Na PC heslo změnit nejde vůbec.
Vědel by někdo co s tím? Zeptala bych se na FB, ale ... :)