úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
BANIA
reference:
+6
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
bytu : 1 inzerát
pronajem : 1 inzerát
nabízím
Prenecham pronajem zarizeneho bytu 1+1 na Smichove
Hledam za sebe najemnika do bytu 1+1 s patrem v Lidicke ulici na Smichove.
Diky tramvajove zastavce Zborovska je zajistena perfektni dostupnost do centra a pesi dostupnost cca 2 minuty na Andela. V okoli je spoustu restauraci a klubu, proto doporucuji hlavne pro mlade a aktivni lidi s pozadavky na zivot v centru deni.
Byt je rekonstruovany, svetly, ma vysoke stropy. Z prostorne kuchyne s jidelnou se prochazi do loznice s vestavnym patrem a relaxacnim uloznym podiem. Ve strope chodby ulozny prostor se spoustecimi dvirky. Byt ma samostatny zachod a koupelnu vybavenou sprchovacim koutem.
Byt byl puvodne pronajiman nezarizeny, nedavno jsem ho za vlastni naklady kompletne vybavila v designu provence stylu. Podminkou prenechani najmu je odkoupeni tohoto zarizeni za cenu 20.000Kc (skrine, policky, stul s zidlema, zavesy a sladeny kompletni bytovy textil, lustry a lampicky, pracovni stul se zidli, apod...). Postel s nebesy a s luxusnimi matracemi a komodky je mozno v pripade zajmu prenechat za dalsich 15.000Kc.
Cena pronajmu je 8.300Kc +500Kc sluzby +cca 1000Kc elektrina a plyn +internet O2. Takze kompletne se vejdete okolo 10.000Kc za mesic. Kauce je jednomesicni najem, tedy 8.300Kc. Spolu s kauci by po dohode byla splatna castka 20.000 za prenechani vybaveni.
V pripade zajmu me kontaktuje bud zpravou nebo telefonicky na +420 731 137 412.
Možnosti a ceny dopravy
+500Kc sluzby +cca 1000Kc elektrina a plyn +internet O2
ERZOJD
---
---
10:39:29 9.9.2012
Byt vypadá opravdu moc pěkně, taky bych měla zájem, ale bez toho nábytku...
FABINKA
---
---
9:18:31 7.9.2012
Ahoj, mela bych zajem o byt..ale bez toho nabytku, kdyby se ti ho podarilo rozprodat jinak. Diky
BANIA
---
---
16:49:28 3.9.2012
ENT
: mrkni sem
http://www.eushophracky.cz/cz-detail-1451-auto-tatra-815.html
ENT
---
---
16:43:25 3.9.2012
já bych měl zájem o tatru 815 :-)
AMOK
---
---
13:32:32 3.9.2012
zarizeny byt - znamena ze potom po tobe nikdo nechce penize za vybaveni.. lol )(
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam