PANTARIL: vybornej napad... proto jsem dala do zahlavi ten link na hoax... osobne s celym tematem mam spolecneho jenom malo a neptejte se me, proc jsem klub zalozila... je to na vsech, kdo sem vlezou, jak a co budou prezentovat...
kdyz sem nekdo hodi nejakou informaci, tak se tu jiste (tak jako i jinde v zivote) jiste najdou lidi, kterí maji trebas komplexnejsi a lepsi informace a veci se vyjassnej... ja jsem sem dala neovereny majl, a jsem mnoho mnoho poucena.. prinejmensim o existneci hoax stránek :-)) a priste az mi neco pride, podivam se na hoax a potom to sem trebas dam s poznamkou : "tohle mi prislo, nevite o tom nekdo neco vic? "
Ale nechtejte po me investigativní praci na fulltime.. od toho tu fakt nejsem a nebudu.. od toho tu jsou ti, kdo sem neco dávají.. a je potreba to, co se tu ocitne brat do ruky opatrne as rezernou, to je snad kazdemu jasne, ne?
na druhou stranu iniciativa na zachranu Proseka je proste sdruzeni par lidi (ja tam nejsem) a vykazuje realnou cinnost a sbira podpisy a tak dale..chova se obcansky a podle reguli zákonů.. tak jsem to semka klidne dala..