• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem klikla na navrh zakona , ale neotevrel se mi, mate nekdo moznost tento zakone (jeho navrh) nekde schrastit? at neplasime zbytečně..ackoli opet se mi jeví, že je potreba tomu zvysenou pozornost venovat, že to zle nebude.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    TAK A MAME TU DALŠÍ KAUZU - TENTOKRÁT NOVÝ ZÁKON O ZDRAVOTNÍ PÉČI, který ve svých prvních paragrafech vylučuje a prakticky zakazuje provozování všech forem léčitelství. (formou definice, kdo smi a kdo nesmi provozovat služby související se zdravím a léčením )
    Dávám sem to, co mě přišlo dnes mailem, jsou v tom i odkazy na dalsi sajty, dalsi informace a clanky, vsechno vam to sem nahrnu a pouzijte (nebo nepouzijte) každý to , co se vám bude hodit nebo zamlouvat.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Posílám Vám znepokojující informace ohledně zákazu veškerého léčitelství v ČR.
    Začíná u nás opět totalitní režim ! Zasílám vám bližší informace a rady jak by
    se mohl každý člověk, který s tím nesouhlasí zapojit do protestu proti
    připravovanému zákonu o zákazu veškerého léčitelství v ČR.
    Je velmi zapotřebí, to co nejvíce zveřejnit, umisťovat na svých WW stránkách a
    zasílat to známým a všemožným způsobem informovat občany, než bude pozdě a
    opravdu lidem ve zdravotní nouzi zůstanou jen prášky, chemoterapie a vědecká
    medicína, protože nebude kam zajít za léčitelem, který mnohdy může zvrátit i to,
    co už běžně u lékaře nelze !

Přikládám informace soubory ve Wordu.

Hezký den, léčitel Petr Davídek

Protest proti zakazu lecitelstvi navrhovanym zakonem

Vazeni kolegove,

prosim, abyste na svych strankach umistili prilozenou vyzvu. Jde o velmi vaznou
    vec. Verejnost a poslanci se musí dovedet, ze vladni navrh zakona o zdravotni
    peci, ktery ma byt nyni projednan parlamentem, obsahuje uplny a totalni zakaz
    lecitelstvi - aniz by je primo jmenoval. Viz prilozene prohlaseni. Poslanci
    nesmi tento zakon v soucasnem zneni schvalit. Je to nyni politicka vec a
    ovlivnit to mohou jen volici a poslanci.

Zdravi

Jiri Cehovsky
    Alternativa s.r.o.
    Elisky Premyslovny 380
    156 00 Praha 5
    tel.: 02/57921631
    fax: 02/57922331
    http://www.ecn.cz/alternativa
    alternativa@ecn.cz

!PROTEST!
    Zákon O zdravotní péči http://www.mzcr.cz/legislativa/navrhy/002.doc, který
    navrhlo ministerstvo zdravotnictví a má být předán k projednání parlamentu ke
    schválení koncem listopadu tohoto roku a obsahuje:

ZÁKAZ LÉČITELSTVÍ

a to ve všech jeho formách. Zákaz je důmyslně ukryt v prvních dvou paragrafech,
    aniž by léčitelství výslovně pojmenoval. K tomuto závěru dospěla expertíza
    právníka.

Konkrétní poslanci se musí dovědět, že jejich voličům záleží na zachování
    léčitelství, a že by mohli v případě schválení tohoto znění zákona přijít o
    hlasy ve volbách. Oslovujete své poslance následujícím prohlášením, které je
    možno zaslat také e-mailem. Oslovte výbor pro sociální politiku a zdravotnictví.
    Angažujte se, nebo již brzy nebudete mít vy ani vaše rodina žádnou možnost
    navštívit v případě potíží léčitele a využít možností alternativní
    (psychoenergetické, šamanské, klasické homeopatické, joginské, ajurvedické a
    jiné) léčby. Pošlete svému (nebo jinému) poslanci následující text. Osobní
    adresy všech najdete na http://www.psp.cz/sqw/fsnem.sqw Rozšiřte tento text mezi
    své známé. Pošlete jej Úřadu vládyČR, Edvarda Beneše 4, 110 00 Praha 1.

Mgr. Jiří Čehovský
    ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

From: "Ludvík Fritscher" friteko@iol.cz
    Date: Mon, 12 Nov 2001 00:27:04 +0100
    To: ......
    Subject: podpora přírodní medicíny

Vážení přátelé,

koncem listopadu se má v parlamentu projednávat návrh zákona o zdravotní péči.
    Tento zákon má silně omezovat přírodní medicínu a hrozí vážné nebezpečí, že řada
    vynikajících léčitelů a vech, kteří nám pomáhají ke zdraví jinak, než klasickou
    skolní medicínou, budou postaveni mimo zákon.
    Posílám Vám text petice, který vznikl na chrudimsku. Napsala jej Blanka
    Česenková, protože se nechtěla zařadit mezi mlčící kritiky. Cítila, že je třeba
    udělat alespoň to, co můžeme: "Zda to k něčemu bude, ukáže čas, ale když nic
    neuděláme, budeme jen bezmocně zírat, jak nás posílají o pár století do
    minulosti."
    Prosím Vás, pokud souhlasíte s obsahem textu petice, podpořte naši iniciativu
    svým podpisem a můžete-li, dejte jej podepsat i dalím lidem, kteří jsou
    obdobného smýlení. Text posílám i ve
    Wordu 97.
    Text je třeba v rámci urychlení vytisknout, podepsat a co nejdříve poslat do
    Parlamentu. Abychom měli přehled kolik podpisů jsme nasbírali, polete mi krátkou
    zprávu s počtem podpisů.

Myslím si, že nae zdraví a zdraví naich nejbližích je to nejcennějí co máme.
    Předem děkuji za podporu.
    Fritscher

E-mail: friteko@iol.cz
    Tel.: 0455 / 969 302

!PROTEST!
    Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR
    Sněmovní 1
    110 00 Praha 1

V .............. dne .. .11.2001

V souvislosti s projednáváním návrhu zákona o zdravotní péči žádáme, aby
    poslanci hlasovali ve prospěch zachování a neomezování lidských práv a svobod v
    naem státě.
    Je v zájmu vech občanů, aby se každý mohl svobodně rozhodnout, jakou zdravotní
    péči zvolí - zda klasickou medicínu nebo jakoukoliv jinou metodu podle svého
    vlastního rozhodnutí a filozofického názoru. Myslíme si, že je důležité, aby si
    každý jednotlivec uvědomil, že za své zdraví je odpovědný
    předevím on sám sobě, a toto vědomí v lidech posilovat. Naopak je skodlivé
    podporovat postoj naprosté závislosti na lékaři a manipulovat lidi do pozice
    nesvéprávných hlupáků, za něž musí stát rozhodovat i o jejich zdraví a způsobu
    léčení. Nechte pacientům naději, ať mají možnost po selhání jednoho způsobu
    léčby volit jiný.
    Domníváme se, že medicína má své hranice a ani alternativní způsoby léčení
    nejsou samospasitelné. Žádáme lékaře a léčitele o efektivní spolupráci, z níž by
    měli prospěch předevím pacienti. Nedůstojného hateření, vyvolaného pýchou jedné
    či druhé strany, již bylo dost. Podporujeme i vytvoření podmínek pro prokazování
    způsobilosti léčitelů.
    Dokažte svým rozhodnutím, že jako poslanci skutečně zastupujete občany a nejde
    Vám o obhajobu skupinových zájmů. Schválení uvedeného zákona v předkládaném
    znění hodnotíme jako nezodpovědné zneužívání moci na úkor zdraví a svobody nás
    občanů.

Jméno, Rodné číslo, Podpis

LALINA
    LALINA --- ---
    VLAKODLAK: jak to tak nakonec vypada, tak nikdo..anebo vsichni ( podle filozofie, ze vsichni monopolisti jsou zlí :-))

ale taky me zaujalo, že v tom dopisu psali "ČEZ" a na jinym miste je tam formulace neco jako "ty hnusny pražáci" :-))

tak myslím, že tentokrát by na prdel potrebovali autoři toho mailu...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    jj normalni turisticky, dokonce je tam i naucna stezka
    LALINA
    LALINA --- ---
    HONCKA: a jsou tam trebas nejaky stezky? abych tam nezabloudila.. ale asi to bude muset jeste pockat..mam porad ty vikendy nejak plny.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LALINA: Jestli pujdes, vem si urcite kosik, ted po tech destich bude hub jak nas**no :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    HONCKA: blackpes!!! tu miluju..obcas tam zavitam na nejakej koncert...chjo, uz jsem tam dlouho nebyla.. ale tedko me tak namlsali, ze se pujdu podivat napred do toho lesa... podle popisu bude moc fajn!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LALINA: Ja jsem nebubnoval, na demozku jsem dorazil az na sestou. koncim pozde v praci
    BTW tady jsou nejaky fotky z Happeningu, kterej jsme poradali my v Klanovicich na autobusovy tocne pred nasi oblibenou hospodou
    http://namaste.rajce.idnes.cz/parkovistefest/#album
    LALINA
    LALINA --- ---
    HONCKA: a kterej jsi ty?
    LALINA
    LALINA --- ---
    HONCKA: jojo, toho bych si dala klidne i vic... misto deticek:-))) a myslela jsem si, ze bude nejaka perfpormance s motorovkou..oujééé, tupa motorová pila, to je moje:-)))
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LALINA: S tim barelem to byl dobrej pank, kamose, kteryho meli nejak nabirat ho nasel upne nahodou pri ceste :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak tady pár fotek z mejdanu :-)

jo, zapomnela jsem napsat o pistalkach..kupodivu ani na jedne fotce nejsou, to jsem ale naprd dokumentarista:-/ lidi meli hafo oranzových pistalek a taky jeden barel a byl tam randal , ze byl slyset az za dvema rohama:-) taky tam byla nejaka klanovicka skolni trida s pancitelkou a ty deticky vzdycky ukaznene skandovaly ruzna hesla, napriklad nezapomenutelné "zvířátka, do boje, golfisti do hnoje " oujééé :-)) dokonce s tou kultůrou skakaly řečknikum obcas i do řeči :-)) no sranda byla:-)

http://s55.photobucket.com/albums/g140/lalina_doll/demonstrace_za_les/?start=0
    LALINA
    LALINA --- ---
    ted jde o to, aby nasi zastupci HLASOVALi.. při tom presunu části lesa z RO (rekreacne-oddychovy uzemí) na RL (rekreacni les) - v uzemním plánu Prahy. Ze staci, aby sel na zachod nebo do kantyny, kdyz se bude hlasovat a je prusvih. Takze apelovat, aby tam ten náš zástupec BYL A HLASOVAL.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: no nedávali...nechapu, proc to, ze je ta strana v opozici nejak brani mu napsat?
    Ale rikali tam, ze ods vcelku s tim velkej problem nema...nejsou nijak urputne pro to hriste...bylo fany, ze jeden mluvci..myslim nekdo z Klanovic, vystoupil jeste jednou na konec s tim, ze byl pozadan, aby zduraznil, ze problem lesa neni ani politicky ani neni namoren proti golfu jako sportu :-)) a že ODS sám volil práve proto, že ma "zelenej program"... hodne se tam celkove apelovalo na ten odeesackej program a dokonce zaznelo, ze demonstrujici prisli ne proti, ale naopak podpořit slibované eko projekty, s kterejma kandidati ods i jinejch stran sli do voleb.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Svymu zastupci psat nebudu, strana kterou jsem volil je v zastupitelstvu v opozici. Tlak je nutno jasne smerovat na ODS.

Nedavali tam nejaky jmena, kteri jsou z ODS stoupenci, nebo nerozhodnuti?
    LALINA
    LALINA --- ---
    jojo, lhavne taky svymu zastupce, kteryho tam mas... muze bejt trebas ve strane, ktera to nechce podporit.. jde o hlasovani.. o pocet hlasu, az to prijde na porad dne... a jeste dalsi veci tam rikali, co je potreba delat... psat i zastupcum jednotlivejch Prah a tak.. Bém snad není az takovej problem, zminovali ho tam jako nekoho, kdo uz jim dost pomohl a dekovali mu..hrali na jeho lepsi ja.-))...je tenproces hodne slozity, ale mozna je to dobre.. aspon hned tak neprojde kazda zhovadilost...
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Ja casove nemohl a i mi uniklo, ze je to uz dnes. Ale podepsal jsem petici a uvazuju napsat nekomu z prazskych zastupitelu. Nejlip Pavlu Bemovi, kdyz uz je tak medialne znamej :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak srocení lidu bylo myslím nadmiru úspešné ... nejen pro les, ale i pro me, uvedomila jsem si, ze obcas potřebuju videt lidi, bejt mezi lidma, ktery ..jaksi... se koukaj i dal nez jen dvampetry kolem sebe.. a myslej vic dopredu, nez jen par let... proste činný, aktivní lidi, kteri jsou schopni se zorganizovat a neco delat.....slusne a ucinne. Fakt me to znatelne potesilo a udelalo dobre.
    Dneska jsem rano v praci mela takovou malinkou vymenu s nasi uklizeci dámou..je to duse dobra, ale o vecech nijak prilis nepremejsli, takze zase zaznelo to:" no to víte, s tím my, vobycejny lidi, nic nenadelame"...grrr.. to je proste veta kterou nerada slysim. ktera dokaze napachat vic skody, nez si jeden vubec dokaze představit... navic vubec neni pravdiva..... dneska jsem to videla. O ten les se bojuje uz tretim rokem, to jsem ani nevedela.. a do dnesni doby uz se podarilo odvratit vselijaka podivna rozhodnuti a vec vratit do bodu nula... tedko.. behem snad mesice - se bude rozhodovat o zmene statutu uzemi...a je potreba delat dalsi kroky, - o tom napisu priste.
    zatim jen rikam: bylo to skvely, vyborny a potrebny. videla jsem a slysela mnoho zajimaveho. fotila jsem , takze zitra budou i fotky..nektery dost zajimavy, dokonce tam byl i povestny oranjovy jogin, kterýho jsem zatim znala jen z nyxu z klubu o podivnych individuích...tak jsem ho dneska videla nazivo, je fakt podivuhodnej:.-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam