• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    MORPHLER: Jednou jsme k tomu meli velmi blizko. Je videt, zes nikdy v takovy situaci nebyl/a, jinak bys tohle nenapsal. na Vaclavaku se stovkou mozna 200 lidi ze zasahovky v klidu kontrolujes a zmasakrujes desetitisicouvou demonstraci.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    PAKOK: Ja ani jednou a ty?
    Kolik bylo lidi na MMM? 100K asi ne. Nebo kdy a ktera demonstrace na letne mela 50k+ lidi?
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    NEVILL: PAKO jsem na byvalem CS chtel, ale bylo uz bohuzel obsazene :-)

MORPHLER: Zeptam se te, kolikrat jsi dostal na Vaclavaku pri demonstraci prez hubu od policajtu???

Taky Vaclavak ma omezenou kapacitu, vic nez 50 - 100 tis. lidi se tam v zadnym pripade nevejde.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MORPHLER: aha. tak diky za nazor :-)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LALINA: proc by nemelo jit zatarasit autama? Kdyby lidi v listopadu 89 uvazovali stejne (kde se to da zatarasit, tam se nepujde) tak jsem mohli mit demokracii taky o par let pozdeji... jinymi slovy- to se bojis toho ze by policie hlasenou demonstraci zatarasila nebo ji uz predem urady nepovolily?

A nejlepsio- jak na co. MMM treba pekne po turisticke trase: kun na vaclavaku -> hrad. s pauzou na joint na moste :) Neco jineho treba jen na staromaku a pod...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MORPHLER: jaké místo by podle tebe bylo nejlepsi, az zmizi Letná ?
    myslím místo, ktere nepujde jednoduse zatarasit pár policejnima autama...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LALINA: Tak se velke demonstrace holt presunou na symsluplnejsi mista - mysleno kde nebude demonstrace jako akce nekde bokem, bez dopadu na nahodne kolemjdouci, nekam kde pujde videt a kde si toho i nekdo vsimne... to neni az tak spatna vyhlidka ne? Na co misto bokem na demonstrace, kdyz mame "fora"- namesti.. a ze jich v Pze je...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    PAKOK: buď tak hodný a popros Nyxe, aby ti změnil nick na PAKO, bude se k tobě mnohem víc hodit... ;O)

pardon za OT, už toho nechám...
    LALINA
    LALINA --- ---
    nechte toho, klucííí... nezakecejte to tu chatem, simvás:-))
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    NEVILL: Nejen ze mas ulitu, tys jeste nekdy i moc pekne natvrdlej. Ale ta ulita k tomu urcite neprispiva, ty preci zadnou nemas, no ne. :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    NEVILL: ano, presne to. Neville.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LALINA: co ti bude chybět? komunistický první máj? první máj bez komunistů? million marihuana march? demonstrace odborářů?
    LALINA
    LALINA --- ---
    NEVILL: jde o to, že ZMIZI JEDINA PLOCHA, KDE LZE UDELAT VELIKOU DEMONSTRACI...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    PAKOK: nu což, je to hned vedle, stejný problém a přijde mi to možná jako mnohem větší škoda...
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    NEVILL: O skejtacich to vubec neni, rec je o Letensky plani.
    Lidi halooo, proberte se...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LALINA: no akorát vím, že jak vždycky byli skejťáci na Stalinovi, tak to se má rušit...nebo kdoví jestli už to tam nezrušili, dlouho jsem tam nebyl...viz např.

http://www.dizzy-sk8.estranky.cz/clanky/skateboarding/stalin_-konec_-jo___-___
    LALINA
    LALINA --- ---
    NEVILL: to je fakt.. ale tu a tam je potreba bejt drobet ostružinatej...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LALINA: bavit se a kalit můžem tak jako tak... :O)
    LALINA
    LALINA --- ---
    a ještě na jednu vec jsem se chtela poptat... zajima se nekdo o takzvaně "demokratickou".. zástavbu Letenské pláně, prý "aby se tam už nemohly konat žádný vojensky přehlídky " (sic!)

ja v tom vidim sikovnej tah ke zruseni jediný plochy ve městě, kde lze pomerne bezpečně konat velký demonstrace, což zřejme vůbec není v zájmu našich "demokratických" politiků a vlád...

víte o tom neco? respektive víte o nekom, komu to vadí a trebas v té veci neco dela, protestuje nebo tak neco?
    LALINA
    LALINA --- ---
    zatim jdina odezva: nekdo reagoval na mail jedné známé a ta me to preposlala : jde o stare materiály, pokud ví, nic se ted na ministerstvu nechystá..
    no to jsem postrehla taky, že vetsina materiálů je stará..ale to by ještě nebylo vypovídající... kdyby se ministerstvo (vlada) pokusila znova protlacit ten zakon, asi by ty reakce a maily byly nemlich podobny tem pet let starejm.. ale spis se opravdu zda, že je to planej poplach..tak v klidku muzeme spocivati na vavřínech a bavit se a kalit:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam