• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: na základě čeho si osobuješ právo rozhodovat, co je pro ostatní podstatné a co je směšná prkotina?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: ale já se přece nebavím o kouření... ale o tom, jak se může občan bránit před těmi, co mu nutěj jak má podle nich žít, co může nebo nesmí podle nich dělat...
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: DOST.
    LALINA
    LALINA --- ---
    NEVILL: je rozdil mezi premrstene a normalne...je rozdil ceho se veci tykaj... rozlisuju - nebo se snazim rozlisovat - veci podstatne amene podstatne.
    to, ze se omezi volny prostory pro kouření mi neprijde tak strasny nebo fatalní jako to, ze je a asi i bude omezena volba politiků, omezovany informace, alternativy vzdelavani detí a dalsí veci... omezováno to, co ma z lidí delat aktivní a sebe si vedomé obcany, odpovedné a svobodné opravdu, nejen na papíře.. vedle toho nejakej zakaz kourení je smesna prkotina.
    A uz dost o kourení. ja vim, ze je to velmi chytlavy a emotivni tema, kazdej se na tom nejak uplatní..ale klub o zakazu koureni ano či ne JE TUHLE NEKDE VEDLE.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: nerikej mi, kam ma lezt a kam ne - lézt samozřejmě můžeš kam chceš (pokud tě tam pustěj ;-)) Ovšem je poněkud chucpe někam vlézt a diktovat ostat ním, jak se tam mají chovat...
    FESTER
    FESTER --- ---
    tobe asi unikla zakladni vec nekouris tak nebudu kourit.. a co ty ??? jaka byla tvoje reakce ???

to je to o co mi jde... tvuj fucking fanatismus... tvoje ja ja ja
    FESTER
    FESTER --- ---
    aaa dama je z lepsi spolecnosti to jest si mysli ze ona je neco.. a pritom nula...

fanatiku nekdo se snazi respektovat a ty posles do riti a zacnes se ohanet s kravinama...

LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: hele, na tyhle moresy nejsem zvykla a zvykat si nehodlam, mluv si takhle ve svoji americky zahuleny putyce, ale tady se chovej slusne, jiste ti neuniklo, ze v cestine jsou i jiny slova, nez kurva a pica

ne nerikej mi, kam ma lezt a kam ne. diky
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: ty ses FANATIK

ja osobne jsem kurak ale taky respektuji.. napr v mojim aute kdyz jede nekurak tak nekourim pokud si chci zakourit zastavim oni co se deje a ja jdu kourit...

kdy jim tak nem mam rad kdyz nekdo kolem me kouri
    '
    hospoda... rozeznavam dve veci restaurace kde se ji... hospoda kde se CHLASTA... a kde se chlasta ( hurtuje zdravi ) tak tam nelez... zalez si do mlicnaku

kurva nebud fanatik a respektuj i jine taqk jak jini tebe...

newlepsi pice sou tu co chtej delat v baru... pac velky dysko a pak si stezuji na kour... kurva kdyz nekouris tak tam jednoduse nelez
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    NEVILL: "budete se mít dobře ať chcete nebo ne - a o tom co je pro vás dobré, rozhodneme my" :-(((
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LALINA: Lidi s přemrštěně svobodomyslnou až anarchistickou povahou?? Zvláštní že to říkáš zrovna ty, protože tak nějak bych dříve býval popsal právě tebe, to jsem se asi musel mýlit...

Víš, na to se dá odpovědět, že takovéhle zákazy zase chtějí především lidé s totalitárními sklony co rádi ostatním diktují a dělají z nich figurky na šachovnici svého sociálního inženýrství... Kdo chce psa bíti, bič si vždycky najde, zvlášť když se dají použít tak vznešené důvody jako veřejné blaho nebo veřejné zdraví...jen se už lidí moc nikdo neptá jestli o něco takového vůbec stojí. Prostě tady máš zákaz a můžeš akorát držet hubu a krok...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: proč mi pořád podsouváš, že chci agresivně kouřit všude? ;-) Taky jdu třeba na oběd raději do nekuřácké jídelny/restaurace a nemám s tím problém...

Problém budu mít až mi agresivní nekuřáci prosadí POLŠNÝ zákaz kouření ve VŠECH hospodách - to je totiž ten nesmyslný návrh zákona, který je teď prosazován... (toť i odpověď na LALINA)

LALINA: co má radar společného s "Obranou občana"? :-P
    LALINA
    LALINA --- ---
    tady jeden zajimavy klub na nyxu..nasla jsem ho akorat na zavolanou a "nahodou" .-))) dávám ho taky na nastenku

[ americký radar v čr ]
    LALINA
    LALINA --- ---
    a sakra, nechala jsem se zblbnout zase k OT diskusi... tak koncim s tim.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: jaktoze nesmysl? jakej kde dukaz?
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: nebrec....tedko jsou hospody, který musej mít salonek nebo aspon chlíveček pro nekuráky... no a potom by to bylo obrácene....
    jak rikam, spouste normalnich ohleduplnych nebo aspon slusnych kuraku v mem okoli s tim nema zadnej problem, ten maji jen bezohledni agresivni lidi a lidi s premrstene svobodymyslnou az anarchistickou povahou, nebo ti, kdo jsou z principu vzdycky proti vsemu, nebo lidi, kteri kourej a o nejakejch souvislostech a sirsich konsekvencich nepremejslej, zajima je jen jejich osobni pohodlnej zivot..
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: aspoň máš další důkaz, že plošné zákazy jsou nesmysl...
    proč by nemohl mít každý svoji hospodu - kuřáci s kouřenm povoleným, nekuřáci nekuřáckou (což je možné i dnes a žádné zákony/zákazy tudíž nejsou třeba) - nikdo přece NENUTÍ kuřáka chodit do nekuřácké hospody a naopak...
    LALINA
    LALINA --- ---
    NEVILL: proc by nebylo? u nas ve firme taky máme zákaz a kuřárnu.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LALINA: hm, pokud něco takového bude vůbec možné... :O/
    LALINA
    LALINA --- ---
    NEVILL: no si tam das neco vonavyho a pujdes do vyhrazené miostnosti, kde se budou schazet dymkari trebas...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam